AK Parti Düzce Milletvekili ve 1’nci sıra Milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü seçim gezilerinde vatandaşlarla kucaklaşıyor. Bu buluşmalar sırasında bir taraftan ülkeye ve Düzce’ye yapılan yatırımları rakam rakam ayrıntısıyla anlatan ve diğer taraftan düşündükleri ile girişimde bulundukları yeni projelerinden de bahseden Özlü, gençliğe ve spora verdikleri önemin de altını çiziyor.
DÜZCE’YE 419 MİLYON TL KAYNAK SAĞLADIK
Son 13 yılda gençlik ve spor için Düzce’ye önemli kaynak sağladıklarının altını çizen AK Parti Düzce Milletvekili,  “Bunun 155 milyon TL’si yatırım, 79 milyon TL’si bakım onarım için harcandı. Düzce’nin 2002 yılında 239 olan sporcu sayısı 2014 yılında 125 kattan fazla artarak 30.000’e ulaştı. Öte yandan Düzce yükseköğrenim gençliğine 75 milyon TL öğrenim kredisi ve burs verdik” ifadelerini kullandı.
KALICI KONUTLAR YOLU VE ŞIRALIK BÖLGESİNESPOR KOMPLEKSİ..
   Bu maksatla Düzce’ye büyük bir spor kompleksi inşa etmek istiyoruz” diyen AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü sözlerini şöyle tamamladı; “Bu kompleks içinde istenen bütün sporlara imkan tanınacak. Bunun için Düzce Çevre-Kalıcı Konutlar yolu taş ocakları bölgesi ile Şıralık bölgesi uygun alanlar olarak görülüyor. Spor Turizminde Kaynaşlı Türkiye ve dünyada çok önemli bir merkez olacak. Bunun için gerekli yatırımların yapılmasını sağlamak görevimiz olacak.”

HABER;S.KAŞKIR