Seçimin iddialı partilerinden AK Parti'de ilçe adaylarının açıklanması için geri sayım sürerken, Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü sahaya iniyor.

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmalarına basın ziyaretleri ile başlıyor.

Bakanlık görevinin sona erdiği dönemde bile şehrin sorun ve ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam eden ve memleketi ile bağını hiç koparmayan Özlü'nün Başkan Adayı olarak döndüğü Düzce'de her kesime kulak veren bir anlayışla çalışacağı öğrenildi.

Yerel sorunlara parmak basan Düzce’nin televizyon, gazete ve ajanslarını ziyaretle çalışmalara başlayacak olan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün bu ziyaretlerde seçim süreci boyunca izleyeceği yol haritasını anlatması, projeleri ile ilgili ipuçları vermesi bekleniyor.

Bakanlığı döneminde olduğu gibi yine hedefini 'Düzce'yi geliştirmek' olarak belirleyen ve bu hedefle kenti modern ve kalıcı projelerle buluşturmak isteyen Dr. Faruk Özlü, ilk adımı yerel medya olacak.

Haber: C.ÜSTÜNER