31 Mart yerel seçimleri çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümetin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, çadır toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Rotasını Cedidiye Mahallesi’ne çeviren Özlü’ye, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de eşlik etti.



Burada yaptığı konuşmada Düzce’de AK Parti ve MHP arasında ittifak olmadığının altını çizen Özlü “AK Parti olarak ne Düzce’de ne de ilçelerinde MHP ile ittifak söz konusu değil. Ayrı ayrı seçime giriyoruz” dedi.



“Koskoca CHP Düzce’de seçime giremiyor”

Özlü ayrıca CHP’nin Düzce’de seçime girmemesini ve İYİ Parti’nin adayını desteklemesini de sert sözlerle eleştirdi. Özlü, şunları söyledi:

“Bakın Düzce’de CHP’li arkadaşlarımız var, kardeşlerimiz var. Atatürk’ün partisinin Düzce’de seçimlere girmemesini ve başka bir siyasi partiyi desteklemesini kabul edemiyorum. Bu durumda birçok CHP’li kardeşimin yüreğini sızlatıyor. Koskoca CHP Düzce’de seçime giremiyor, bir başka siyasi partinin lehine seçimden çekiliyor, ben bunu milletimin takdirine bırakıyorum.”



“Gelecek günler Düzce için çok aydınlık olacak”

Hemen her gittiği yerde, çaldığı kapıda söylediği, “Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözünü yineleyen Özlü, şu ifadelerde bulundu:

“Düzce’ye çivi çakmak isteyen herkesi, Düzce için çalışmak isteyen herkesi AK Parti çatısı altına bekleriz. Bu çerçevede yaptığım çağrılar karşılık buldu. Ben bu çağrılarımı tekrarlıyorum. Gelecek günler Düzce için çok aydınlık olacak.”



“2014’de aday çıkartıp, 2019’da aday çıkarmayan HDP, Millet İttifakına destek veriyor”

HDP’nin 2014 yılında Düzce’de aday çıkarttığını ancak 2019 yılında aday çıkarmayarak İYİ Parti ve CHP’ye destek olduğunu ifade eden Özlü, “Seçime giren bir de İyi Parti var. İttifak içerisinde CHP ve HDP de var. Ben bunu söyleyince bana kızdılar, benim sözlerim kişiler ile ilgili değil, bu ittifakı Ankara’da kurgulayanlar ile ilgili. 2014 yılında Düzce’de aday çıkartan HDP, 2019 yılında Düzce’de aday çıkarmıyor. Neden? Ankara’da yapılan bir ittifak var. Tekrar söylüyorum, benim sözlerim kişiler ile ilgili değil, benim sözlerim partilerin siyasal duruşları ile ilgili, kiminle kol kola oldukları ile ilgili. HDP, PKK’yı himaye eden bir partidir. Bu organik bağı herkes biliyor. Aynı HDP Düzce’de aday çıkarmayarak dolaylı yoldan bunlara destek veriyor” dedi.

Haber: Ö.YILMAZ 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ