AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65.Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, seçimler öncesinde yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özlü, açıklamalarında çok iddialı ifadelerde bulundu.

“Kişisel hiçbir hesabın içinde olmadık ve olmayacağız”
31 Mart seçimlerini kişiselleştirenlerin, kendi siyasi ve maddi geleceklerinin bir aracı olarak görenlerin hüsrana uğrayacaklarını söyleyen Özlü, “Tüm Düzceli kardeşlerim şunu çok iyi bilsinler, şundan kesinlikle emin olsunlar; biz Düzce’de herkesin hayatını kolaylaştırmak için, herkesin duasını ve takdirini kazanmak için bu yola çıktık. Kişisel hiçbir hesabın içinde olmadık ve olmayacağız” dedi.

“Tek derdim herkesin derdi ile dertlenmek oldu; her kardeşimin derdi benim derdimdir”
“Her Düzceli kardeşimin derdi benim derdimdir” diyen Özlü, şöyle devam etti:

“Her kim bu güzel şehirde karnını doyuruyorsa, her kim bu güzel şehirde nafakasını temin ediyorsa, her kim bu güzel şehirde huzur içinde yaşamak istiyorsa, her kim bu güzel şehirle gurur duyuyorsa, her kim dürüstlük istiyorsa adres bellidir. Siyasi hayatım boyunca hiç kimseyi diğerinden ayırmadım. Hiç kimseye siyasi tercihi, kökeni, yaşantısı ile bakmadım. Tek derdim herkesin derdi ile dertlenmek oldu. Buradan ilan ediyorum: Her Düzceli kardeşimin derdi benim derdimdir. Her Düzceli kardeşimin üzüntüsü benim üzüntümdür. Her Düzceli kardeşimin mutluluğu benim mutluluğumdur.”

“Tek bir Düzceli kardeşime sırtımı dönersem, hesabını gelin benden sorun”
Sadece 31 Mart’a kadar değil, Allah izin verirse belediye başkanlığım boyunca; tek bir Düzceli kardeşime sırtımı dönersem, bunun hesabını gelin benden sorun.”

“Kul hakkına el uzatan hiç kimse Düzce Belediyesi’nde görev yapamaz”
Özlü ayrıca seçilmesi halinde Düzce Belediyesi’ndeki çalışma sistemine ilişkin de önemli işaretler verdi ve çok iddialı ifadelerde bulundu. Özlü, şunları kaydetti:

“Benim ve arkadaşlarımın yönetimindeki Düzce Belediyesi, 1 Nisan’dan itibaren parmakla gösterilecek, tüm Türkiye’ye örnek olacak. Bizim ekibimiz, makamı ne olursa olsun dürüst olacak. Dürüst olmayan, çalışkan olmayan, kul hakkına el uzatan hiç kimse Düzce belediyesinde görev yapamaz. Bu bütçe bizim değil, Düzceli’nin bütçesi, Düzceli’nin alın teri, Düzceli’nin parası. Her kör kuruşun hesabını vereceğiz. Ben hesap sormayı da, hesap vermeyi de gayet iyi bilirim. Hesap verenin başımın üstünde yeri var. Hesap vermeyeni Fizan’a kadar kovalarım.”

Haber: Ö.YILMAZ