AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında ikinci tur mahalle ziyaretlerine başladı.

Özlü’nün ilk durağı mahalle sandık yönetim kurulları ve merkeze bağlı Akpınarlar Mahallesi oldu. İlk tur gezilerinde mahalle başkanları ile bir araya gelerek rapor hazırlayan ve 56 mahalle için ayrı ayrı notlar alan Özlü, Akpınarlar Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı.



“Yeni sistemde başkanın yetkileri daha fazla olacaktır”
Burada yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yapan Özlü, "Yeni sistemde belediye başkanının yetkileri daha fazla olacaktır. Tüm gücümüzü, enerjimizi Düzce için harcayacağız" dedi.



“Sizlerin onayladığı ve sizlerin uygun gördüğü projeleri hayata geçireceğim”
Özlü sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çalışmalarımın hepsini uzmanlara soracağım, bir kentsel dönüşüm mü uyguluyoruz önce uzmanlara soracağım ve onların yapacakları projeleri bu projeden kim istifade edecekse onlara göstereceğim, yani sizlere göstereceğim. Sizlerin onayladığı ve sizlerin uygun gördüğü projeleri hayata geçireceğim. Endişeniz kesinlikle olmasın.”



Sistem değişikliğine dikkat çekti
“Eskiden parlamenter sistem vardı. Şimdi Cumhurbaşkanlığı Hükümet sitemi var ve bu sisteme göre yapılan ilk Belediye Başkanlığı seçimi. Belediye Başkanının görevi daha fazla olacak" diyen Özlü, Akpınar Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Her mahalle için hazırladığı projeleri 23 Şubat’ta açıklayacağını tekrarlayan Özlü, “Geçen buraya geldiğimde bana dediniz, ‘Buradaki en büyük sorun işsizlik. İş arıyoruz, iş istiyoruz’ dediniz. Bu sorunu da çözeceğiz" şeklinde konuştu.


Haber: Ö. YILMAZ
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ