Yoğun bakanlık programına rağmen Düzce’yi es geçmeyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, dün İstanbul’da bulunan bir otelde katıldığı ‘Koster Filosu Yenileme Projesi İmza Töreni’nin ardından soluğu yine Düzce’de aldı.

Bu kez markajına belediyeleri alan Bakan Özlü, Gümüşova, Cumayeri ve Gölyaka Belediyelerini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde geldiği bir sahur programında ilçe ve belde belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantıya başkanlık eden Özlü, seçim sürecinde belediyelere çok iş düştüğünü hatırlatmasının ardından çalışmalarını yerinde inceledi.

Özlü ve Arslan iş başında
Belediye başkanları tarafından karşılanan Bakan Özlü, makamlarda gerçekleşen kısa sohbet sonrasında belediyelerin çalışmaları hakkında başkanlardan brifing aldı. Bakan Özlü’ye İstanbul’da da yanında bulunan ve partisini seçim çalışmaları kapsamında yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekili Fevai Arslan da eşlik etti.



Ardından Beyköy Beldesi’ne giden Özlü burada düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Özlü, masaları tek tek gezip tokalaştı.



“Yaklaşan Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum”
Burada bir konuşma yapan Özlü, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün İstanbul’da Sayın Başbakanımızın katılımlarıyla bir sözleşme imza töreni vardı. Esasen imza töreni akabinde yarın İzmir’de, İzmir Teknoloji Üssü Projesinin imza töreni için İzmi’e gidecektik ama Düzce’ye gelmeye karar verdik. Sizlerden önce Gölyaka, Gümüşova ve Cumayeri'ne uğradım. İftarı beraber açtık. Yaklaşan Ramazan Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Ramazan'ın da sonuna geldik, birkaç gün kaldı.

“Düzce'nin bütün sorunlarını takip ettik, takip etmeye devam edeceğiz”
İnşallah Türkiye için Düzce ve Beyköy için güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Aşağı yukarı 3 yıldır siyasetin içindeyim. Düzce'nin bütün sorunlarını takip ettik, takip etmeye devam edeceğiz. Yine Türkiye'nin kalkınması, gelişmesi, teknoloji ve sanayide bir sıçrama yapması için projeler hazırladık. Son 2 yıldır Türkiye'nin sanayi devrimi dahil çok sayıda program hazırladık ve bunları Sayın Başbakanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik, onaylarını aldık.

“Yürüttüğümüz projelerin iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum”
Bakın bir seçim var. Seçimlerde biliyorsunuz partiler seçim beyannamesi hazırlarlar. Benim mensubu olduğum parti AK Parti, seçim beyannamesine çok sayıda projemiz dahil oldu. Güzel projeler yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız seçim beyannamesinde bizimle ilgili projeleri dahil ettiler, bundan gurur duyuyoruz. Bu akşam yapacakları bir televizyon konuşmasında bizim de projelerimizden bahsedecekler. Bugün de onun hazırlıklarını yaptık. Ben Türkiye için, Düzce için, Beyköy için yürüttüğümüz projelerin iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.”

Haber: Ö.YILMAZ