AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim gezileri kapsamında rotasını Ağa Mahallesi’ne çeviren Özlü, vatandaşla bir araya geldi. Özlü her gittiği mahallede olduğu gibi burada da halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.



Davullu zurnalı karşılamalarda “Bakanımız Mahallemize Hoş geldiniz” sloganları atılarak dövizler açıldı.

İlk durağı Ağa Mahallesi’nde bulunan Erzurum Çat Parmaksız Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olan Özlü ardından Düzce ili Romanlar Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği ile Düzce Roman Kadın Derneği’ni ziyaret etti.



Sonrasında yine Ağa Mahallesindeki iki kahvehaneye girerek vatandaşla bir araya geldi.


“Amacımız 5 yılda en az 10 bin istihdam”
Burada basın mensuplarına bir değerlendirmede bulunan Özlü, seçim çalışmalarının güzel gittiği belirterek, şunları kaydetti:
“Değerli arkadaşlar Düzce için çalışıyoruz. Düzce’ye daha fazla yatırım yapmak için gayret sarf ediyoruz. Düzce’nin projelerini takip ediyoruz. Biliyorsunuz bugün UZEL’in sahibi Türkan Hanım Düzce’deydi. Onlarla UZEL arazisinin, UZEL fabrikalarının hayata geçirilmesi için çalıştık. Çünkü bizim amacımız önümüzdeki 5 yılda Düzce’ye en az 10 bin istihdam sağlamaktır. Bunun için Organize Sanayi Bölgelerimizi değerlendireceğiz. Örneğin bildiğiniz gibi Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerinden birisini Düzce’ye getirmek üzereyiz. Evvelki gün de bu tesislerin sahibi Düzce’deydi. Bizi ziyarete gelmişti. Kendisiyle görüştük. İnşallah önümüzdeki günlerde arazideki parselasyon sorunlarını hallettikten sonra Gümüşova OSB’de yeni bir tesisin, büyük bir tesisin temelini atacağız.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ