Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi (SBL)'nde öğrenim gören öğrencilerin velileri, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü'nün okul için verdikleri mücadele sırasında yaptıklarını unutmadı.

Bilindiği gibi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olduğu dönemde velilerle defalarca görüşen ve İmam Hatip Ortaokulu’na tahsis edilen binayı yeniden SBL’ye çeviren Özlü, öğrenci ve velileri mutlu eden girişimleriyle takdir toplamıştı.



Şu anda AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı olan Dr. Faruk Özlü ile seçim bürosunda bir araya gelen SBL velilerinden Reyhan – Önder Ayzit çifti, iki yıl önce okullarını yeniden kazanmak amacıyla verilen mücadelede kendilerini yalnız bırakmayan Özlü’ye teşekkür ederken, "Sayın bakanımıza verdiği destekler, gösterdiği ilgi ve mütevazi yaklaşımlarından dolayı bir vefa borcumuz var. Biz de veliler adına bir plaket ve çiçek takdimi yapmayı uygun bulduk." şeklinde konuştu.

Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’yü Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'ne davet eden velilere Özlü’nün cevabı ise, "Çok geleceğiz inşallah, memnuniyetle” sözleri oldu.

Ayzit çifti, Sosyal Bilimler Lisesi velileri adına Özlü’ye plaket ve çiçek takdim ederek, teşekkür etti. Ayrıca, belediye başkanlığı yarışında kendisine başarılar diledi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ