Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm Türkiye'nin merakla beklediği kabineyi açıkladı. Düzcelilerin en fazla merak ettiği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün yeniden bakan olarak seçilip seçilemediğiydi.

16 bakanlık için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından Özlü yeniden bakan olarak seçilmedi. Özellikle milletvekillerinin yeni meclis sistemiyle yetkilerinin kısılmasının ardından herkes Düzce’nin bakan çıkarmasını meraklı gözlerle bekliyordu.

Faruk Özlü’nün yeniden bakan olmaması başta AK Parti Düzce Teşkilatı olmak üzere Düzce’de büyük hayal kırıklığı yaşattı. Yeni kabine sistemine Özlü’nün girememesi ve milletvekillerinin yetkilerinin kısıtlanması Düzce’nin sorunlarının çözümü noktasında da kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Diğer taraftan Düzce için önemli projeler yapan ve elinde yapmayı bekleyen projeleri olan Özlü’nün ardından bu projelerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özlü’ye neden yeniden bakanlık görevi vermediği de merak edilen konular arasında.

Haber : M.AYDIN