AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Tuzcuoğlu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne getirildi.

Daha önce Ak Parti ilçe yöneticisi Burçin Sarıcan’ı Düzce'deki OSB'ler ve endüstriyel gelişmelerle ilgili çalışmalarından sorumlu olacak şekilde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında 1.Sınıf Memurluğa getiren Özlü, geçtiğimiz günlerde AK Parti eski İl Başkanı Saim Tut’u siyasi danışmanlığına atamıştı.
Özlü son olarak AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Tuzcuoğlu’nu, 2015 yılında dönemin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından kurulduğu ilan edilen Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin müdürlük görevine seçti.

Müdürlük için yarışıyorlar iddiası vardı
Gümüşova OSB Müdürlüğü için AK Parti içinde yarış olduğu kamuoyunda uzun süre konuşulmuş hatta AK Parti Düzce teşkilatı ve Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap’ın Tuzcuoğlu’nu, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın ise Gümüşova’da esnaf olan Bahtiyar Dişli’yi desteklediği ileri sürülmüştü. İddialar arasında Tuzcuoğlu’nun isminin Vali Zülkif Dağlı’ya ulaştığı yer almıştı.

Tuzcuoğlu'nun özgeçmişi
Tüm bu gelişmelerin ışığında Özlü, müdürlük için “Tuzcuoğlu” deyince belirsizlik sona erdi. Bakan Özlü tarafından atanan Tuzcuoğlu, 1961 Düzce doğumlu. İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Hacettepe İşletme'yi kazandı. 1. seneden sonra Dortmund Üniversitesi’nde işletme tahsili yaptı. Uzun yıllar Almanya’da zincir mağazalar grubunda idari yöneticilik yaptı. Gümüşova belediyesi aday adaylığında bulundu. Düzce Belediyesi eski Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in danışmanlığını yapan Tuzcuoğlu, 15 Temmuz’un ardından Düzce’de 27 gün süren demokrasi nöbetinde sunuculuk yapmıştı. Tuzcuoğlu,evli ve 3 çocuk babası.