31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, gece gündüz demeden seçim çalışması yürüten AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65.Hükümetin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Celal Kasapoğlu bu kez İstanbul Caddesi esnafını gezdi.

Birlikte güzel bir sinerji yakalayarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Özlü ve Kasapoğlu ikilisi cadde esnafından yerel seçimler için destek isteyerek, “Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganı ile Düzce için yapmak istediklerini anlattı.

“Dün burada muhteşem bir topluluk vardı”
Gezisi sırasında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Özlü ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dün gerçekleştirdiği Düzce ziyaretini değerlendirdi. Özlü, şunları kaydetti:

“Dün Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Düzce’yi ziyaret etiler. Sadece Düzce’yi değil, Cumayeri ve Gümüşova’ya da gittik. Dün burada, Cedidiye Meydanı’nda muhteşem bir topluluk vardı. Sayın Süleyman Soylu Türkiye ve Düzce gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.”

“Her kesimden oy vermelerini istiyorum”
Düzce’ye birçok bakanın geldiğini anımsatan Özlü, şöyle konuştu:

“İnanın bunları biz davet etmiyoruz. Kendileri geliyorlar. Bize destek olmak için geliyorlar. Düzce’de önümüzdeki dönemde çok şeyin değişeceğine ilişkin konuşuyorlar. Gerçekten Düzce’de bir değişimin başlangıcı olacak olan bir seçimden bahsediyoruz. Ben, daha önce AK Parti’ye oy vermiş kardeşlerimizin bu seçimde de AK Parti’ye oy vermelerini istiyorum. Yine bu seçimde bağımsız ülkücü kardeşlerimin de bize destek vermesini istiyorum. Yine bu seçimde sosyal demokrat, demokratik sol kesime oy vermiş kardeşlerimden bize oy vermelerini istiyorum.”

Özlü bir tek onlardan oy istemedi!
Düzce’de çok geniş tabanlı ve geniş katılımlı siyasi kadro oluşturacaklarına belirten Özlü, dikkat çeken ifadelerde de bulundu. Özlü, şöyle konuştu:  

“Düzce’de çok geniş tabanlı, geniş katılımlı bir siyasi kadro oluşturacağız. Düzce Belediyesi’nin hizmet ve çalışmalarını maksimize edeceğiz. Kurumsal kapasitesini büyüteceğiz. Önümüzdeki 5 yıl içinde çok mükemmel işleri başaracağız. Her zaman söylediğim gibi bizim gönlümüz çok geniş. Düzce’de her kim ki bir tuğla örmek, bir çivi çakmak istiyorsa bize katılsın. Bizimle beraber olsun. Bu bakımdan bölücü terör örgütüne yakınlığı olanların dışında FETÖ Terör Örgütü’ne müzahir olanların dışında bütün kesimlerden oy istiyoruz.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ