30 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kala çadır toplantılarına devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’in yeni adresi Karaca Mahallesi oldu. Karaca Mahallesi'nde düzenlenen çadır toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

 

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce belediye başkan adayı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyesi ve teşkilat üyelerinin katıldığı programa vatandaşların, AK Parti'ye ve belediye başkan adayı Mehmet Keleş'e olan sevgisini ifade eden pankartlar dikkat çekti.
Millet Vekili Fevai Arslan ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu ve vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimlerinde destek isteyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Mart Çarşamba günü Anıtpark'ta düzenleyeceği mitinge davet etti.

 

 


Düzce belediye başkan adayı Mehmet Keleş'e yoğun ilgi ve sevgi gösteren vatandaşlar, bu sevgilerini ellerindeki pankartlara yansıttı.

 

 

Diğer mahallelerde olduğu gibi Karaca Mahallesi'nde de projeleri büyük ilgi gören belediye başkan adayı Mehmet Keleş, vatandaşlardan tam destek sözü aldı.

 


Keleş,“Bu kalabalığı görünce şunu söylemek geliyor içimden: “Düzce kararını vermiştir. Yeniden ak parti kazanacak! Ak Parti’yi kimseye yedirtmeyeceğiz. Bu seçimi ak partiyi sorgulamaya dönüştürdüler. Bunu fırsat biliyorlar. İnşallah 30 Mart’tan öyle bir Osmanlı tokadı yiyecekler ki akılları başlarına gelemeyecekler. Ve pılını pırtlarını toplayıp bu memleketten defolup gidecekler.” dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır