Gölyaka’nın geleceği hava sporlarında

Gölyaka’nın hava paraşütü için çok müşahit olduğunu söyleyen Demircan şöyle konuştu; ‘Gölyaka’da havacılık federasyonu başkanımız gelip incelemelerde bulundu. Gölyaka’nın havacılık alanında nadir yerlerden bir yer olduğunu söyledi.  Paraşüt sporunun da yapıldığı bir yerimiz var ve bunun her ay yapılabilecek şekilde bölgemize kazandırılması gerekiyor. Hava paraşütü için çok elverişli bir alanımız var. Bunun bilimsel incelemesi de yapıldı. Bunlarla ilgili belediyenin bütçesinden zaten para çıkmıyor. Bölgemizin istihdamı için bunlar gerekli.’



Bu Proje Bölgemizi Cazibe Alanı Yapar


Sadullah Ünsal’ın ‘Havacılık esnafının Gölyaka halkına ve esnafına ne katkısı olur?’ sorusuna Gölyaka AK Parti Belediye Başkan Adayı şöyle yanıt verdi:

“Topuk yaylası Düzce’ye ne katıyor? Bazı şeyler vardır, imajdır. Mesela biz bölgemizde rol model insan yetiştiremiyoruz. Bunun için biz bu şekilde bir imaj olarak düşünüyoruz. Hava sporları ile uğraşan insanlar para harcarlar. Gölyaka’ya da bu insanlar değer katacaktır. Bölgeye para kazandıracaklardır. Bu proje bölgemizi cazibe alanı yapar.”

Gölyaka’nın kendini ön plana çıkacak projelerde öne atılması gerektiğini vurgulayan Demircan, 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkması halinde Gölyaka’nın sorunları çözeceğini ifade etti. Demircan şunları söyledi:

“AK Parti bizim belediyeciliğimizde kapımızın herkese her zaman açık olduğunu, vatandaşların herkesin sorunu kendine göre büyüktür. Başkasına anlatsalar bunun için mi başkanı rahatsız ediyorsunuz derler. Ama ben Gölyakalı her kardeşimi dinlemeye açığım, onların derdine derman bulma noktasında yardımcı olurum. Zaten tevazu, samimiyet, gayrettir AK Parti. Bizi de buraya göreve layık gören genel merkezimiz bu halkın içinden kopmadığımızı halka tepeden bakmayacağımızı bildikleri için tekrar buradayız. İşte halkımızın bu sıcak dokunuşlarına karşılık vereceğim. Yaşlılarımızı, engellilerimiz kollarımızın kanatları altına alçağız ve topluma kazandıracağız.”



Hiçbir zaman halkın içinden kopmadıklarının altını çizerek sözlerini sürdüren Demrican, ‘Kırk yıllık kani, olmaz yani. Biz neysek oyuz. Hiç kimseye sıkıntı yaşatmayız. Halkımızı dinleriz.’ şeklinde konuştu.

Demircan, Kitabın Ortası’ndan programının klasiği olan soru-cevap bölümünde şunları dile getirdi;

Recep Tayyip Erdoğan: Yüz yılın lideri.

Kemal Kılıçtaroğlu: Muhalefet lideri.

Devlet Bahçeli: Doğrunun yanında olan bir lider.

Meral Akşener: Şuan bir şey gelmiyor.

Bekir Akbulut: Gölyaka’ya 5 sene hizmet etmiş biri. Kendisine sağlık, sıhhat diliyorum.

Murat Altundal: Ona da çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum.

Latif Uslu: Gölyaka esnaflarının sorunlarıyla uğraşan bir kardeşim.

Mehmet Şirin: Esnaf bir kardeşimiz. Gölyaka’ya güzel şeyler yapacağını umuyorum.

Ahmet Sivil: Şoförlerimizle daha yakından ilgilenmesini istiyorum.

Faruk Özlü: Mütevazi, çalışkan, Düzcemize büyük hizmetleri olmuştur bölgemize de aynı şekilde.

Fahri Çakır: Kurucu il başkanımız.

Ayşe Keşir: Her zaman bütün sosyal etkinliklerde, engelli kardeşlerimize herkese ulaşan köylere her yerde bulunan değerli millletvekilimizdir.

Haber: S. AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ