Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, çadır toplantısının dördüncüsünü Aşağı Yahyalar Mahallesinde yaptı. Keleş’e çadır toplantısında Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer eşlik etti. Keleş ve partililer çadıra Ak Partinin seçim müziği dombra ile girdi. Sunulan ikramın ardından vatandaşlara Ak Parti döneminde yapılan hizmetlerin görüntülerini izlettirildi. Düzce halkının Ak Parti’ye desteği kurulduğu günden bu yana artarak devam ettiğini belirten Keleş, 30 Mart’ta da bu durumun değişmeyeceğine yürekten inandığını belirtti.

 

 


PARAYI ANCAK BİZ BULURUZ


Düzce için çok sayıda projeleri olduğunu ifade eden Keleş, önemli olanın projeleri hayata geçirmek olduğunu dile getirirken, bunun için yeterli kaynağı bir tek kendilerinin bulabileceğini söyledi.

Keleş, “Yerel yönetime gelirsek dün Düzce ile ilgili sizlere gelecek dönemde yapmayı düşündüğümüz planladığımız projelerimizi halkımıza kamuoyuna basına arz ettik. Düzce için düşündüğümüz gerek fiziki gerek sosyal anlamda gerekse diğer hizmet alanda yapmayı düşündüğümüz yüzlerce irili ufaklı proje var. Proje yapmak önemli değil önemli olan projeyi bitirmektir bunun için para gerekir parayı bulmak lazım parada ancak biz buluruz.” dedi…

 

 

BU SEÇİM YEREL SEÇİMDEN ÇIKARILDI


Düzce milletvekili Fevai Arslan ise önce konuşmasında diğer partilerin başkan adaylarını eleştirdi ardından yerel seçimin önemine dikkat çekti.

 


Arslan, “Projeleri hayata geçirmemizMehmet Keleş’i 2009’da bıraktığı koltuğuna oturtmamız lazım. Muhalefet partililerinin bazı belediye bakan adayları geziyorlar ve diyorlar ki: bizim iktidar partisinden olmamızı gerek yok, kanuni haklarımızı alırız. İller bankasından geleni alır, haricinden bir şey alamaz. Bu hizmetleri yapabilmemiz için belediyeden hariç paralar alması, yatırımlar getirmesi lazım. Bizim hiç şüphemiz yok. Yahyalar Mahallesi kurulduğu günden bu yana bize yüzde 90 oy veriyor. Bu seçim yerel seçimden çıkarıldı, ayrı bir havaya girdi. Mitinglerde projelerin konuşulduğu yok. Amaçları Ak Parti’yi yüzde 30’un altına çekip hükümeti yıkmak. Şimdiye kadar bu millet izin vermedi şimdiden sonrada vermeyecek.”

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu da “ Milli iradeye ve Türkiye’ye ayağa kaldıran Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak adına buraya geldiğiniz için teşekkürü hak ediyorsunuz.” Diyerek başladığı konuşmasında Muhalefet partilerinin genel başkanlarını eleştirdi.

 

Haber;S.Kaşkır