Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve parti üyeleri bayramlaşmak için AK Parti Düzce İl Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı bayramlaşmalar yapıldı ve Düzce’de yapılacak çalışmalar konuldu.

Ziyaretin ardından Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde AK Parti bayramlaşma programı yapıldı. Programa eski ve yeni milletvekilleri, merkez ve ilçe belediye başkanları, parti il ve ilçe başkanları, teşkilat üyeleri katıldı.

“Dolayısıyla hep beraber çalışacağız”

Programda konuşma yapan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır şu ifadelere yer verdi:
“Büyük dertler, büyük sıkıntılar hep büyük liderleri, büyük ülkeleri ortaya çıkarmış. O nedenle zifiri karanlık, aydınlığa en yakın zaman demektir. Kolay değil, elbette ki zor. Bu milletin kendi bölgesinde liderlik iddiası vardır. İddiasız hiçbir ülke hedefine ulaşamaz. Hedefine de adım adım ilerleyen bir ülkemiz var. Partimizi yerel seçimlerde de birlik ve beraberlikle inşallah hedefine taşıyacağız. Dolayısıyla hep beraber çalışacağız.”

“Biz her an her daim seçime hazır bir partiyiz”

Diğer AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise şöyle konuştu:
“Kurban Bayramı paylaşmaktır. Onun için paylaşmanın hakkını verebileceğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum. Tabi önümüzde zor bir süreç var. aslında biz siyasetçiler her seçim dönemini zorlu kabul ederiz ama önümüzdeki süreç yeni sürecin içindeki bir süreç olduğu için daha farklı. Onun için Düzce teşkilatlarımız başta olmak üzere 17 yıldır görev yapan arkadaşlara güvenimiz tamdır. Biz seçime seçim haftası hazırlanan bir parti değiliz. Biz her an her daim seçime hazır bir partiyiz.”

“Allah yar ve yardımcımız olsun”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da birlik ve beraberliğin önemine değinerek şunları söyledi:
“Biliyorsunuz ülkemiz kalkınmada 2001 yılından beri AK Parti yönetiminde hızla ilerlemekte millet de teveccühle partimize bakmaktadır. Sizler, bu partinin temsilcilerisiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.  Allah’a emanet olun saygılar sunuyorum.”

“Sizlerin gözlerinizde o ışığı görüyorum”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle Kurban Bayramı’nın herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim inşallah bundan sonraki bayramları da huzur içinde, mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin diye dua ediyorum. Değerli katılımcılar, öncelikle katılımın bu kadar yoğun olması, partinin kurulduğu günden itibaren değerli milletvekillerimizin, değerli kurucularımızın, değerli parti üyelerinin, ağabeylerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin böyle sıcak bir günde, fındık zamanında katılmaları bizi gerçekten mutlu etmiştir. Milletimizin zor günlerden geçtiği, yedi düvelin üzerimizde olduğu bu günlerde birlik ve beraberliğimizi daha da arttırarak devam ettirmek istememiz gerçekten önemlidir. Yerel seçimlere de genel seçimler gibi aynı gayretle çalışıyoruz. Sizlerin gözlerinizde o ışığı görüyorum.”

“Kaybettiğimiz biri, geri alalım”

AK Parti Düzce eski Milletvekilleri Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu ve Fevai Arslan da sırasıyla şu ifadelere yer verdi:
“Sizi selamlıyorum yiğitler topluluğu. Var olun, bir olun, beraber olun, her gününüz bayram olsun. Bakın dost acı söyler. Artık biz, birbirimizle olan beşeri yarışımızı sona erdireceğiz. Biz birbirimizi gerçekten yol arkadaşı belleyeceğiz. Kaybettiğimiz biri geri alalım. O kaybettiğimiz biri geri almak için sizin de olumlu cevap verdiğinizi kabul ediyorum.
Aynı değerlerde buluştuğumuzu, dava arkadaşı olduğumuzu daha önceden söylemiştim. Yaklaşık 17 yıldır yol yürüğümüz arkadaşlarımız var içimizde. Yani bir çocuk düşünün ki 17 yıl önce doğmuş ve 17 yaşında olarak aramızda dolaşıyor. O çocuğu hep birlikte büyüktük, hep birlikte o çocuğa sahip çıktık. Yani bu bayrağın devam etmesi yine birlik ve beraberliğimizin devam etmesine bağlıdır. Bugün gerçekten birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bugün gerçekten çalışmaya ihtiyacımız var. Elalemin ne yaptığına değil, biz ne yapacağımıza karar vermeliyiz.
Allah daha nice nice bayramlarda sağlıklı, huzurlu, daha refah içerisinde yaşayacağımız günlere hep birlikte kavuştursun diye temenni ediyoruz. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.”