Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş bugün kadın dayanışma Derneğini ziyaret etti. Keleş, Dernek başkanı Ulviye Dikmen tarafından karşılandı. Keleş’in ziyaretine hazırlıklı olan Dikmen dernek olarak Kadınlar için ihtiyaç duyulan projelerini sıraladığı listeyi paylaştı…
Sohbet havasındaki ziyarette Dikmen’in tüm başkan adayları için ortak bir istediği oldu.

Düzce’nin acil çözülmesi gereken sorunları olduğuna dikkat çeken Dikmen, “ Belediye başkan adayları coşmasın, mega projeler peşinde koşmasın” çağrısında bulundu.

Dikmen, Ruhi Kurnaz'ın Belediye Başkanlığı döneminden bu yana dile getirdikleri Kadın Dayanışma Pazarını hatırlattı.
Kurulacak olan pazar sayesinde kadınların sadece ekonomik yönden değil, psikolojik yönden de destek alacaklarını belirten Dikmen, Düzce’de bu tür pazarların kadınlar için gerekli olduğunu bir kez daha vurguladı.

Dikmen’in gündeminde kadın pazarının yanı sıra Düzce’deki hava kirliliği, trafik sorunu, Alzheimer hastaları için bakım evi, kadın sığınma evlerinin artırılması, derneklerinin yer sorunu ve sokak hayvanları da vardı.
Dikmen’i dinleyen ve sunduğu projelerle ilgili teşekkürlerini ileten Keleş ise birlikte güzel işlerin altına imza atacaklarını dile getirirken, yıllardır bekledikleri kadın pazarı için de söz verdi.

 

Haber;S.Kaşkır