AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, Çilimli ilçesinde esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Çilimli İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Özlü, “1 Kasım seçimleri bizim için çok önemli. O yüzden bu seçimlere tüm teşkilatlar olarak sıkı bir şekilde çalışmalıyız. Önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendirmeliyiz ve vatandaşlarımızın yeniden bizi tercih etmelerini sağlamalıyız. Seçim beyannamesini çok iyi anlatmalısınız” dedi.

Ablasıyla karşılaştı

Partililerle görüştükten sonra ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, vatandaşlardan AK Parti'ye destek istedi. Çilimli İlçe Başkanı Osman İlhan, Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve teşkilat üyeleri ile birlikte ilçe pazaryerini de ziyaret eden Özlü, ablasıyla da pazaryerinde görüşme imkânı buldu. Özlü, yoğun çalışma temposundan ailesine kısıtlı zaman ayırabildiğini kaydetti.

Amacımız dışa olan bağımlılığımızı bitirmek

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü daha sonra Çilimli’de köylerde vatandaşlara hitap etti. Özlü, “AK Parti iktidarlarımızda öncelikle dış borçlarımızı bitirmek ve kanımızı sömüren IMF’ye olan borcumuzu ödemek için çok çalıştık. IMF’ye olan borcumuzu da bitirdik. Türkiye’nin her yerinde hastaneler yaptık. Yığılca ilçemizde de hastanemizi açtık. Hızlı trenlerimizi yaparak hizmete açtık. 3. havalimanını yapacağız. İnsansız hava aracımızı yaptık. Milli tankımızı, tüfeğimizi yaptık. Savunma sanayi içindeki tüm çalışmalarda yer aldım. Amacımız dışa olan bağımlılığımızı bitirerek her konuda tamamen yerli bir sanayi oluşturmak istiyoruz. Çünkü savunma sanayinde büyük harcamalar yapıyoruz. Biz hedefimizi büyük tuttuk ve bunun için de çalışmalarımızı yaptık. 1 Kasımdan sonra da sizlerin desteği ile hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Arslan Karaca Mahallesi'nde konuştu

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve teşkilat üyeleriyle birlikte Karaca Mahallesi'nde vatandaşlarıyla bir araya geldi.



Arslan, “Düzce’nin ve ülkemizin sorunlarını en iyi bilen parti AK Parti'dir. Sizlerin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı yaptık. 7 Haziran'dan sonra vatandaşlarımızı dinledik ve ona göre de seçim beyannamemizi hazırladık. Her kesime iyileştirmeler yaptık. Düzce’mizde de mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Ankara’da eksik kaldığımız noktaları tamamlamak için bakanlarımızla görüştük. İlimizin başarısını anlattık ve bize kaynak vermelerini istedik. Allah’a şükürki ilimize eksikliklerimizi tamamlamak için önemli bir kaynağı getirdik. Karaca Mahallesi'nde de eksikliklerimizi en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Karaca Mahallesi'ndeki seçim çalışmalarında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Düzce Belediyesi olarak mahallede yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri vatandaşlarla paylaştı.



HABER;C.ÜSTÜNER