CHP İl Başkanı Nurettin Türkmen, CHP Genel Başkanının dün Düzce’deki mitingini değerlendirdi. Hava koşulları nedeniyle kapalı alana alınan, ancak son dakika gelişmesiyle spor sokakta gerçekleştirilen mitingdeki ilginden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


ULAŞAMAYACAĞIMIZ İNSAN KİTLELERİNE ULAŞTIK


Türkmen, mitingin sandığa olumlu yansıması olacağını ifade etti ve Kılıçdaroğlu’nun Düzce’den mutlu ayrıldığını belirtti.

 

Türkmen, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı dün ilimizi ziyaret etti. Düzce’nin kalbinde Düzcelilerle buluştu. Çok güzel bir miting oldu, halkımızda ilgi ile karşıladı. Ulaşamayacağımız insan kitlelerine ulaştık. Bunun sandıkta olumlu bir şekilde tepki vereceğine inanıyorum. O yüzden tereddütte kaldık.Açık havada yapılan mitingden gerçekten çok mutlu olduğunu söyledi.” dedi.

 

 

SESSİZ ÇOĞUNLUK CEVABINI VERECEK


Ak Parti karşısında kendilerinin alternatif parti olduğunu savunan Karslıoğlu’na Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun “CHP’nin Düzce’de adı geçmiyor” söylemini yorumlayan Türkmen, laf dalaşına girmek istemediğinin altını çizdi ve “ polemik değil, işimize bakacağız” dedi. 


Türkmen, “Basri beyin isminin sandıktan çıktığında bütün herkes görecek. Basri Karslıoğlu’na halktan çok büyük bir teveccüh var. Sessiz çoğunluk diyebiliriz. Söz kavgasına girmek istemiyoruz. Seçim sonuçları ile göreceğiz.” dedi.

 

Haber;S. Kaşkır