Yerel seçimlerin yaklaşmaya başlamasıyla birlikte Düzce'deki siyasi parti başkanları da seçimlerde gösterecekleri adaylarla temasa geçmeye başlamıştı. İlçe Kongrelerine başlayan Ak Parti'de de Belediye Başkanı konusunda kimlerin aday gösterileceği merak edilirken Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, seçimler öncesinde parti olarak izleyecekleri politika hakkında bilgi verdi.

Keskin, diğer partilerin çalışmalarına da değinerek “Son günlerde bazı isimlerin gündeme gelmesi diğer partilerimizin popüler bir isim arayışı içinde olduklarını gösteriyor. Yaptıkları çalışmalarda onlara da başarılar diliyorum. Fakat Ak Parti de aday olacak arkadaşların şanı şöhreti geçmişte uzun yıllar siyasetle uğraşması bizim için ilk planda hiç önemli değildir. Çünkü bizler millet siyaseti yapıyoruz. Bu nasıl olacak gayet basit. Düzce halkı kimleri görmek istiyorsa yolsuzluğa bulaşmamış, şaibeden uzak, halkın her zaman içinde olacak, teşkilatımızla kol kola, yaptıklarımızla yapamadıklarımızla şeffaf yönetim anlayışıyla, Düzcemizin içinden çıkan adaylarımızla yolumuza devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. yaptığımız ve yapacağımız bu çalışmalarda Düzce halkımızı yanımızda görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“Şimdi sizlere sormak istiyorum.”

Düzce'de gündemi meşgul eden konular hakkında da açıklamalarda bulunan Keskin, ”Gündemi meşgul eden diğer bir konu ise fındık ve bağlantı yollarıdır. Teşkilat olarak bizler bu konuları Genel Merkezimizle görüşüyor, Başbakanımıza iletiyoruz. Milletimizin çok haklı ve hassas olduğu konularda onların bu hassasiyetlerini Başbakanımıza iletiyoruz. Bu bazen geç oluyor bazen yapmak istediklerimiz daha sonra anlaşılabiliyor. Burada bizce önemli olan yaptıklarımızı bir siyasetçi olarak nasıl anlatıyorsak, yapamadıklarımızı da geç kaldıklarımızı da insanlarımızla paylaşmamızdır. Şimdi sizlere sormak istiyorum. Önceki iktidar dönemlerinde çeşitli partilerden görev yapan milletvekilleri, teşkilatları, hatta depremde en çok ihtiyacımız olan yıllarda nerelerdeydiler. Hiç gören var mı, seçim zamanları ortaya çıkarlar hatta bizim mahallede seçim akşamı yollar asfaltlanır oy istemeye öyle gelirlerdi. İşte Ak Partiyle tüm bunlar kaldırılmış, millet siyaseti milletin siyaseti yapılmaya başlanmış, her zaman halkın içinde olan birimlerimizle her zaman aziz milletimizin hizmetinde olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. “ ifadelerine yer verdi.