24 Haziran seçimlerinin ardından milletvekilli olarak Düzce’den seçilen AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz görevlerine mazbatalarını alarak başladı.

Faruk Özlü’nün yeniden bakan olamaması ise Düzce’deki bütün gözleri milletvekillerinin üzerine çevirdi. AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, çalışmalar için Düzce’de ofis açarken en az üç günlerini geçirecekleri bu ofislerde çalışmalarına ne zaman başlayacakları da merak ediliyor.

Düzce’nin en önemli sorunlarından olan Düzce Şehir Terminali ile otoban arasındaki bağlantı yolu, katı atık tesisi, sık sık heyelanların meydana geldiği Gölyaka bağlantı yolu, yeni yapılacak şehir stadyumu gibi önemli projeler bulunurken milletvekillerinin bu projeler ile ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği de önemli konular arasında yer alıyor.

Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir’in milletvekilleri geçmişleri bilinirken özellikle 16 yıldır ilk kez Düzce’den milletvekili çıkaran MHP’de Milletvekili Ümit Yılmaz’ın sorunlar için nasıl bir tutum sergileyeceği de konuşulan konular arasında yerini alıyor.

Haber: M.AYDIN