AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş Ankara'da iki önemli ziyarette bulundu. Belediye Başkanları Birliği üyeleriyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Maliye Bakanı'nı ziyaret eden Mehmet Keleş seçim sonrası için de Düzce'de gerçekleştirilecek yatırımlar için destek sözü aldı.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Başkanı da olan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ve beraberindeki heyet, ilk ziyareti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE'ye gerçekleştirdi. Bakan Güllüce'yi makamında ziyaret eden heyet, ülke gündeminin yanı sıra yerel seçimler ve Düzce'de gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Mehmet Keleş ile Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde birlikte çalışmış olan Bakan Güllüce,sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmede, çevre ve şehircilik açısından büyük önem verdikleri Düzce'de gerçekleştirilecek projelere destek vaad etti.

Türkiye Belediye Başkanları Birliği'nin ikinci ziyaret adresi Maliye Bakanlığı oldu. Mehmet Keleş ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği heyeti Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından da sıcak bir ilgiyle karşılandı. Özellikle AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Keleş'in Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK'ten destek talebi de olumlu karşılandı.

Ankara temaslarını tamamlayarak Düzce'deki seçim çalışmalarına devam etmek üzere Düzce'ye dönen Mehmet Keleş, bu tür ziyaretlerin süreceğini, Ankara ile iyi ilişkilerini Düzce için kullanma yolunda her fırsatı değerlendireceğini belirtti.

 

Haber;P.Yıldırım