CHP Düzce Belediye Başkanı Adayı Basri Karslıoğlu, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun Keleş hakkındaki iddialarının gerekçesi olarak Düzce Belediyesi Denetim Komisyonu'nun 2006 yılında hazırladığı raporu gerekçe göstermesi ve 33 dosyayı bilgi notu olarak açıklamasını değerlendirdi. Karslıoğlu, bu tartışmalardan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

 

TASVİP ETMİYORUMM

 

Karslıoğlu, “Ben kamuoyu önünde bir gün başka diğer gün başka konuşan siyasetçilere cevap verecek değilim. Ben, Siyaseti dik duruşlu insanların yapmasını isterim. Bir gün sonra ertesi gün böyle diyen insanların siyasette olmasını tasvip etmiyorum. Metin Kaşıkoğlu’nu halka havale ediyorum. İnternete girerse daha önce ne konuştuğunu kendisi de görecektir. Düzce’de bu kadar sorun varken bu boş tartışmalarla kamuoyunun meşgul edilmesinden hakikaten rahatsızlık duyuyorum. Söylediği söze sahip çıkabilen kendi çıkarlarını değil de, bölge çıkarlarını düşünen bizimde siyasetçilerimiz olur diye düşünüyoruz.” dedi.

 

 

İktidar partisinin söz konusu tartışmalar yerine Düzce’nin sorunlarını çözmeye davet etti.
Karslıoğlu, “Biz istiyoruz ki iktidar partisi Düzce’nin bir sorununu çözsün… onlar dosya vardı yoktu kavgasındalar… Düzceli de fark etsin siyasetçilerin halini… 6 aydır Düzce’yi meşgul eden keleş yolsuzluk yaptı mı yapmadığı mı…”dedi.

 

KÖY OLMAKTAN KURTARACAĞIZ

 

Karslıoğlu, Düzce’yi köy görünümünden kurtaracaklarını söyleyerek , “İnşallah biz belediye başkanlığı alacağız. Vatandaşlardan gördüğüm ilgi bu yönde… Düzce’yi yeniden şehir plancıları ile masaya yatıracağız. Düzce’yi köy olmaktan kurtaracak imar planlarını ortaya koyacağız… Düzce’nin bir hizmet almadığı ortada…”diye konuştu.

 

Haber;S.KAŞKIR