Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş, kamu çalışanlarını da atlamadı. Keleş, Seçim ziyaretleri kapsamında bugün valilikteydi. Başta Vali Ali İhsan Su olmak üzere vali yardımcıları ve kurum çalışanlarının tek tek kapısını çalan Keleş, onlara karanfil uzattı ve “Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.
Meclis üyesi adayları ve kadın kolları ile gezilerini sürdüren Keleş, Vali Ali İhsan Su’ya makamında çiçek takdim etti, Vali Su’nun ricası üzerine bir süre makamda sohbet etti.

 

BAŞBAKANIMIZ DÜZCE’YE AYRI BİR İTİBAR GÖSTERDİ


“Valiliğe kadar dayandık” şeklinde esprili bir şekilde ziyareti değerlendiren Mehmet Keleş, çalışmaların sorunsuz devam ettiğini ifade etti.


Keleş, “Ayın 26’sında başbakanımızda geliyor, o geldikten sonra kalan tabakayı da başbakanımız atacaktır. Çatıyı o bağlayacaktır. Sayın başkanımızın Düzce’ye ayrı bir itibar gösterdi. Her alanda ciddi çalışmalar yapıyoruz. “dedi.

 

EKSİKLİKLERİ HALKA DEŞİFRE ETMEYE ÇALIŞANLAR VAR


Düzce’de seçimleri huzurlu bir şekilde tamamlamak istediklerini ifade eden Keleş, rakiplerini eleştirdi.
Keleş, “Bazı taşkınlıklara tenezzül edenler var. Rakibin eksiklerini arayanlar bunları halka deşifre etmeye çalışanlar var. Bunlara tenezzül etmemeye çalışıyoruz. Kendi yapacaklarını projelerini anlatsın. Herkes kendi artı değerleri ile yola çıksın. Yüksek bir oy oranı ile Düzce’de seçimi “finish’leyeceğiz.”dedi.

 

Haber;S.Kaşkır