Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar düzenlediği basın toplantısında Düzce’nin sorunları ile ilgilenmeye devam edeceklerini aktarırken, Düzce’deki hizmet eksikliğinden söz etti.
Alemdar, “2B yasasıyla birlikte çıkarılan “Yabancılara toprak satışının arttırılmasına ilişkin” kanun ile ülkemizi satıyorsunuz. Milli görüş gömleği üzerindeyken sayın başbakanın büyük şehir belediye başkanlığı döneminde İstanbul’da yaptığı muhteşem hizmetlerin aynısını Sakarya’da, Düzce’de Ankara, Konya, Sivas, Urfa, Diyarbakır, Trabzon, Rize, ve daha bir çok il ilçe beldelerde yaparak destanlar yazdık. Bu gün Ak Partili belediyeler kan ağlıyor. İçtiğimiz suyun maliyeti ile ödediğimiz yüksek fiyat arasındaki fark ile olağan üstü hizmetler yapılır. Suyu çok pahalı içen illerin başında geliyoruz. Bu zulümdür. Otobüslerdeki kart sitemi kime hizmet etmektedir? Kartın boşsa ya da yoksa otobüse binemiyorsun. Oysa çevre illerde kart para ve bilet hepsi geçerli. Rant gözlüğünü çıkarın hizmeti sunun.” Dedi.
Alemdar, bozuk mahalle yollarının ne zaman asfaltlanacağını sorarak, üst geçitler hakkında da eleştirilerde bulundu.

“Köstebek yuvasına dönen ve su birikintileriyle dolan bozuk mahalle yollarını ne zaman asfaltlayacaksınız? D-100 karayolu üzerinde üst geçitler planlanırken Allah aşkına hangi kriterleri göz önüne aldınız.” Diyen Alemdar, Saadet Partisi’nin halkın gerçek gündemini dile getirmeye devam edeceğini söyledi. Alemdar, “ Ranttan yana değil halka gerçek hizmetleri yapmaları için uyarılarımız olacak. Yapmazlarsa Allah’ın izni ile milletin desteği ile yeniden milli görüşün tek temsilcisi saadet partisi halkımıza gerçek hizmetleri sunacaktır.” Dedi.

Haber; H. İŞCAN