Saadet Partisi İl Teşkilatı Başkanı Birkan Mertol, bir basın açıklaması yaparak Saadet Partisi’nin 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapacağı yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı. Saadet Partisi’nin seçimlerde ittifak yapacağı yönünde bazı basın organlarında haberler çıktığını ve bu haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Saadet Partisi İl Teşkilatı Başkanı Birkan Mertol, ‘Saadet Partisi bu seçimlerde hiçbir parti ile ittifak yapmıyor. İktidar partisi bile çıkaramazken Saadet Partisi 1.389 noktada gösterdiği adaylarla seçime giriyor’ dedi. Saadet Partisi’nin hiçbir zaman kavga, karalama ve hakaretin içinde olmadığını ve olmayacağını söyleyen Mertol, ‘İktidar partisi bile çıkaramazken, Düzceli seçmen şunu bilsin ki Saadet Partisi tam 1.389 noktada kendi adaylarıyla seçime giriyor’ şeklinde konuştu.

‘Milli görüş belediyeciliği marka belediyeciliktir’

‘Düzce’ye 94 ruhunu getireceğiz’ şeklindeki söylemlerin inandırıcı olmadığını ve tamamen bir algı operasyonu yapmak için kullanıldığını dile getiren Mertol, 94 ruhu için şunları söyledi; ‘1989’dan 2004’ e kadar yürüyen milli görüş belediyeciliği marka belediyeciliktir. Milli görüş belediyeciliğinde tarih yazılmıştır. Bunu yapmak için milli görüş gömleğini tekrar giymek gerekir. Şu an sadece Saadet Partisi bunun yapabilir. Nasıl ki 89’da iflas etmiş belediyeleri aldık bugün yine iddiamız aynıdır.



’94 ruhu öyle ruh çağırır gibi geri gelmez!’

Partimize teveccüh arttıkça çamur atmalar artmıştır. Halk milli görüş belediyeciliğini biliyor. Halkımıza hak ettiği hizmeti yine Saadet Partisi verecektir. Yoksa öyle ruh çağırır gibi 94 ruhu çağırılmaz.’ ‘Düzce’nin geleceği için çare var’ diyerek Düzcelilerden önümüzdeki yerel seçimlerde destek isteyen Mertol, Düzce belediye başkan adaylarının tümüne başarı dileklerinde bulundu. Medeni bir seçim yarışı olmasını dileyen Mertol, ‘Biz gönülleri fethetmeye geliyoruz’ dedi. ‘Siyasi partiler yarışta birbirlerinin düşmanı değildir, rakibidir’ diyerek sözlerini sürdüren Mertol, 17 Şubat Pazar günü yapacakları aday tanıtım toplantısına tüm Düzcelileri davet etti.

Haber: S.AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ