Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Abdullah Yalman seçim çalışmaları kapsamında halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Yalman ve beraberindeki partililerin ziyaret durağı bugün İstanbul Caddesi üzerinde bulunan esnaflar oldu.



Yalman’a buradaki ziyaretinde Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Yalman çözüm önerilerinde bulunmayı da ihmal etmedi. 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Yalman esnaftan destek istedi.



Diğer partili isimlerle samimi sohbet gerçekleştiren Mertol, hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

“Saadet Partisi Türkiye genelinde patlama yapacak”
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, kendi adaylarıyla seçime giren ittifaksız tek parti olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı, meclis üyesi adayları ve kardeşlerimizle beraber İstanbul caddesinde seçim çalışmalarına başladık. Bu zamana kadar İstanbul Caddesi ve Düzce merkezde sahaya inmedik. Bugün ilk defa iniyoruz. Genelde ilçelerde çalışmalarımızı yürüttük. İlçeleri aşağı yukarı bitirdik gibi son 10 günü merkeze ayırdık. Bundan sonra sahada olacağız. İnşallah bu seçimlerde Saadet Partisi Türkiye genelinde patlama yapacak. Bunu biz görüyoruz ne kadar bu memlekette anketlere itibar edilmiyor dense bile anketler bu gerçekleri söylüyor. Eskiden anket firmalarında yüzde 60, yüzde 65 çıkarken doğruydu şimdi yüzde 30’lara inince maalesef gerçekçi olma durumları yapılıyor.



“3 dönem iktidar partisi olmalarına rağmen icraların yüzde 10’unu yapamadılar”
Bizim şuan Saadet Partisi olarak özellikle Düzceli hemşehrilerime bir konuda hatırlatmada bulunmak istiyorum. 3 dönemdir AK Partili arkadaşlarımızın iş başında yeter artık diyoruz AK Partili arkadaşlar da yoruldu, mental yorgunluğu var. Bu ülkede özellikle Düzce’de 2 dönem 10 yıl belediye başkanlığı milli görüş belediye başkanlığı Refah Partisi belediye başkanlığı yaptığımız icraatların 3 dönem iktidar partisi olmalarına rağmen maalesef ki icraların yüzde 10’unu yapamadılar.



“Saadet Partisi kendi adaylarıyla birlikte seçimlere giren ittifaksız tek partidir”
Bir iftira kampanyası var boyalı basında, genel televizyonlarda Saadet Partisi seçimlere ittifakla giriyor HDP’yle iş birliği yapıyor alakası yok. Bu bir iftiradır. İftira atanları da biz Allah’a havale ediyoruz. Onlar bizi bir kavga içine çekmeye çalışıyorlar ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar o korkunun o paniğin maalesef ki dışa vurumu Saadet Partisi bin 389 noktada kendi adaylarıyla birlikte seçimlere giren ittifaksız tek partidir.”



“Bizim hedefimiz kazanmak”
Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Abdullah Yalman ise, “Halkın bizi karşılaması çok güzel” diyerek başladığı sözlerine şu şekilde devam etti:
“Esnafların bizi karşılaması çok güzel. Zaten ben 55 senedir Düzce’nin göbeğinde çarşısında yaşadığım için şuan insanlar beni tanıyor zaten. Nasıl biri olduğumu, nasıl bir insan olduğumu, nasıl dürüst bir insan olduğumu biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün mitinglerinde İYİ Parti, CHP ve HDP ile bizi de Saadet Partisi’ni bizzat söylemine koyması ve ısrarla Temel Karamollaoğlu’nun biz tek başımıza seçime giriyoruz demesine rağmen ısrarla bunu söylemesinden dolayı, 20 tane televizyon iktidara çalışıyor. Sadece Fox TV seyreden bunun ne kadar gerçeklik payı olup olmadığını bilir. Onun için biz her girdiğimiz esnafa bunu bizzat söylüyoruz ki vatandaşımız daha iyi anlasın. Ben her zaman her şeyin hayırlısından yanayım. Kim kazanırsa kazansın Düzce’de, Düzce kazansın diyorum. Bizim hedefimiz kazanmak, biz her girdiğimiz seçime Saadet Partisi, Milli Görüş kazanmak için girer. Sonuçları da Allah yaratır.”



Haber: E.B.SUNMAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ