Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Divan toplantısı yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi İl Koordinatörü Fethi Görür, Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar, Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol, mahalle ve köy temsilcileri ile sandık müşahitleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar, Saadet Partisi’nin olmadığı yerel ve genel yönetimlerde halkın yüzünün gülmediğini savundu ve yerel seçimlerin ardından belediye kapısına “Rüşvet alanda verende melundur” tabelasını asacaklarını söyledi.
Saadet Partisi İl Koordinatörü Fethi Görür, yerel seçimlerde alacakları destekle genel seçimlerde başa geleceklerini belirtti. Görür, konuşmasında Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın açıklamalarına ilişkin de konuştu.
Görür, “Bakın AK Parti Milletvekili dahi yerel seçimlerin önemini biliyor ve eli ayağına dolaşarak dili sürçüyor. Ancak Fevai Bey’in çıkıp bu vatandaşlardan özür dilemesini bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Selahattin Aydın yerinde dursaydı şimdi başkandı sözünü hatırlatmak isterim. Bir davada sebat edeceksiniz ki o davadan istediğinizi alın. Milli görüşçü olmak kimseye bir şey kaybettirmez” diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.