Saadet Partisi Düzce teşkilatı Sevgi Yürüyüşü düzenledi. Ticaret Lisesinden başlayan yürüyüş Gaziantep Caddesi, Spor Sokak ve Büyük Caminin oradan Parti il binası önünde son buldu.

Saadet Partisi Düzce Milletvekili Adayı Selim Gökdemir, sevgi yürüyüşünün iktidara yürüyüş olarak nitelendirdi. Gökdemir, “Saadet Partisi Düzce il başkanlığı tarafından düzenlenen ve bütün teşkilatlarımızı kapsayacak şekilde organize edilen bu sevgi yürüyüşü programı Düzcelilerle kucaklaşma ve 12 Haziran seçimi arifesinde son kez vereceğimiz bir mesaj olacaktır. Biz buradayız, geçmişte size hizmet eden Milli Görüşün temsilcileri olarak her zaman sizin yanınızdayız mesajı vereceğiz. Biz temelinde sevginin, saygının, bereketin, bolluğun olduğu bir hareketin temsilcileri olarak sevgi yürüyüşlerini seçim öncesinde yapıyoruz. İktidara yürüyüş provasıdır.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Düzce Birinci Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Yalman ise, “ Biz bu siyaseti Peygamber Efendimizin ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara en hayırlı olandır’ anlayışı ile yapıyoruz. Milli görüş işte budur. İman varsa her şeye gücümüz yeter. Halkımız 54. hükümet dönemini özlüyor. Halkın refahını artıracak yönetimleri arzu ediyor. Hocamızın talebeleri burada, Milli Görüş burada inşallah 12 Haziranda Milli Görüş iktidarını kurup, halkımızı bu zalimlerin ellerinden kurtaracağız. Bu iktidarın yanlış ve yanlı politikaları ekonomiyi batırdı.” ifadelerini kullandı.

Haber; R. BAL