Günlerdir Düzce kamuoyunu meşgul eden 33 dosya ile ilgili Ak parti İl başkanı Metin kaşıkoğlu’ndan sonunda beklenen açıklama geldi.

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’da, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun 33 dosya açıklamasını sıcağı sıcağına değerlendirdi. Bu konuyu sık sık gündeme getiren taraflardan biri olan Abdullah Danışmaz, Kaşıkoğlu’nun açıklaması ile kendisini yalanladığını savunarak “acınacak hallerine gülüyoruz.”dedi.

Danışmaz, “AKP il başkanın vermiş açıklamada 33 dosya yok. Bunu yapan da kendi ağzına yakışan bir üslup kullanmış. Biz onun seviyesine inmek istemiyoruz. Söylemiş olduğu sözleri inkâr eden bir şahsa cevap vermek bize züldür. Dün kendi belediye bakanı için usulsüz ve yolsuzluklar yapmış deyip bugün 33 dosya yok, bilgi notu diyecek kadar kendi söylemlerini inkar edebiliyorsa vah yazık bu Düzce’ye vah yazık bu AKP’ye oy verenlere vah yazık bu siyasete deriz. Sadece kamuoyu ile kendisini acınacak haline gülüyoruz. Allah acısın… Kamuoyu gerçekleri görüyor vatandaş her şeyi biliyor. “dedi.

 

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yarın yapacakları aday tanıtım toplantısına da tüm Düzcelileri davet etti…

 

Danışmaz, “Ömer Küçük’ü yarın saat 14.00 tanıtım toplantısı ile kamuoyuna açıklayacağız. Yarın saat 13.00de MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MYK üyemiz Saffet Sancaklı tanıtım toplantısına katılacak. Tüm Düzce’deki vatandaşları belediye başkan aday tanıtımına bekliyoruz.” Dedi.

Haber; S.KAŞKIR