Yerel seçimler öncesinde partilerin Merkez ve ilçe Belediye Başkan adayları seçim vaatlerini de anlatmaya başladı. Saadet Partisi Akçakoca Belediye Başkan adayı Atilla Sağlam da Akçakoca ile ilgili çalışmalarından bahsetti.

Sağlam, teşkilat olarak Akçakoca da Belediye Başkan adayı olarak kendisinin seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Böyle bir görevi seçmek için çok düşündüm. Ama Akçakoca da yaşayan ve Akçakoca'nın sorunlarını bilen biri olarak Başkanlık yapabileceğime inanıyorum. Akçakoca'nın yapılmayı bekleyen çok sorunu var.” şeklinde konuştu.

Sağlam, yapmayı düşündüğü projelerden de bahsederken ilk çalışmasının Akçakoca'nın ortasında bulunan ve bazı nedenlerden dolayı kaderine terkedilen Ceneviz Otel'in kullanıma açılması için çalışmalarda bulunacağını ifade etti. Sağlam, “Bu otelin kullanıma açılması gerekiyor. Akçakoca'nın ekonomik geliri için bu çok önemli. Bende Başkan olduğum takdirde bu otelin kullanımına açılması için çalışmalara başlayacağım.” dedi.

Sağlam, Akçakoca'nın turizm açısından önemli olduğunu da belirterek Büyükşehirler arasında bulunan böyle bir turizm kentinin canlandırması gerektiğini ve Akçakoca'yla ilgili önemli projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.