Müsteşarlık, milletvekilliği ve ardından 65. Hükümet'te üstlendiği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevi dolayısıyla edindiği tecrübeyi Düzce'ye hizmet olarak kullanmak isteyen ve bu doğrultuda 23 Şubat'ta projelerini kamuoyuna açıklamaya hazırlanan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçmenle bir araya gelmeye devam ediyor.



Yerel seçim çalışmalarına günde 3 program ile devam eden Özlü, sabah saatlerinde fabrika ziyaretleri, öğleden sonra esnaf ziyaretleri ve akşamları mahalle ziyaretleri yapıyor.





Yoğun bir çalışma programı içinde çalışan AK Parti Düzce Belediye Başkanı Adayı Dr. Faruk Özlü “Mahallelerimizde ikinci tur ziyaretlerimize başladık. Diğer yandan gün içinde esnaf ve fabrika ziyaretleri de yapıyoruz. İlk tur ziyaretlerde mahalle başkanlarımız ile sandık yönetim kurullarımızla ve halkımız ile bir araya gelerek 23 Şubat'ta yapacağımız proje tanıtım törenimizin alt yapısını oluşturduk. Seçim sürecinde 56 mahalle ağırlıklı bir çalışmamız var ancak bunun yanında ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. İlçelerimizde de vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz.” dedi.











Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ