MHP belediye başkanları aday tanıtım toplantısı Kaynaşlı’da Kızılay’ın çok amaçlı salonunda büyük bir coşku ile yapıldı. MKYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen’in katıldığı toplantıya MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın yanı sıra il ve ilçe teşkilatları ile partililer de katıldılar.  



“Tüm ilçe belediyelerine talibiz”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Düzce’ye gönderildiğini ve Bahçeli’nin selamını ilettiğini söyleyen MKYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, 24 Haziran seçimlerini ele alarak, 31 Mart seçimlerini şu şekilde yorumladı:

“24 Haziranda Sayın Ümit Yılmaz’ı Milletvekili seçtikten sonra artık Düzce’de bir Milliyetçi Hareket Partisi gerçeği ortaya çıktı. Bu gerçeği engellemek isteyenlere gereken dersi ‘Allah nasip etti’ verdik. Bizler Düzce’de MHP olarak tüm ilçe belediyelerine talibiz. Kaynaşlı’da Birol Başkan, Allah nasip ederse, 1 Nisan günü Belediye Başkanlığı makamına geçecek ve üretken belediyeciliği Kaynaşlı Halkı’na gösterecektir. Düzce İl Merkezimizde Erdoğan Bıyık Bey ve diğer ilçelerde birbirinden kıymetli adaylarımız var.”



 “Düzce artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir kalesidir”
Düzce’de alınan olumlu neticeyi belirten ve bu seçimlerde de beklentilerini dile getiren Alperen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Düzce artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir kalesidir. Kaynaşlı’sı Akçakoca’sı Çilimli’si Düzce Milliyetçi Hareket Partisigerçeğiyle tanıştı. Sayın Genel Başkanımıza Düzce Belediye’sini ve Kaynaşlı İlçesini hediye edeceğiz. Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Zillet ittifakına karşı, bize rakip olan adaylara karşı çok çalışacağız. Cumhur ittifakı ruhunu zedelemeden çalışmalar yapacağız. 1 Nisan sabahı Birol Başkanı, İl Başkanımızla birlikte,Kaynaşlı Belediye Başkanlığı makamında ziyaret edeceğiz. Buna ben gönülden inanıyorum. Bunun için buradayım.”



“Canla ve başla hizmet edecek hale gelmişti”
24 Haziran’da milletin sahip çıkması sonucunda seçimlerden başarılı sonuçlar çıkarttıklarına değinen MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yerel seçimlerdeki izledikleri yol hakkındaysa şu şekilde konuştu:

“Bu millet bizi milletvekili olarak seçti, bizimde bu millete bir borcumuz var. Kendi ilçesinde ve bölgesinde, kim en çok tercih ediliyorsa, Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olup olmadığına bakmaksızın, kimin daha iyi hizmet götüreceğine inanılıyorsa, biz o adaylarla karşısına çıkacağız dedik. Bunun akabinde Kaynaşlı’da araştırdık, ‘araştırdık derken, Birol Başkan’ımızı tanıyor ve biliyorduk’. Nasıl hala genç ve dinamik duruyor mu Birol Abimiz dedik. Baktık ki daha da gençleşmiş, daha da şevki artmış. Kaynaşlı’ya daha bir canla ve başla hizmet edecek hale gelmişti.”



“Bahçeli ‘Senden Düzce’yi istiyorum’ dedi”
Adayları belirlerken motivasyon kaynağı olan bir anısını anlatan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, şunları kaydetti:

“Biz Sayın Milletvekilimizi Düzce halkı olarak seçtikten sonra, yemin töreni için Ankara’ya gitmiştik. Orada lobiye indik ve Genel Başkanım bizi yanına çağırdı. Bana dedi ki Sayın Başkan senden Düzce’yi istiyorum dedi. Biz bu şevkle bütün ilçelerde tek tek Belediye Başkan adaylarını tespit ederken bu heyecanla tespit ettik.”



“Kaynaşlı’ya böyle bir başkan lazım”
Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Birol Şahin ile görüşmelerinde geçen bir anısına da değinen Caboğlu şunları anlattı:
“Ben bir şeyler söylemek istedim sözümü kesti.Dedi ki ‘Sayın başkan ben ömrümde adam satmadım ama benden yanlış bir şey istersen o zaman çok şiddetli bir şekilde tepkimi görürsünüz’ Ben de dedimki Kaynaşlı’ya böyle bir başkan lazım. Yani Kaynaşlı’nın halkının, hakkını yedirmeyen bir başkan lazım. Bu şekilde karar kıldık. Size samimiyetle söylüyorum Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin haberiniz olsun.”



“Allah yolunu açık eylesin”
Birol Şahin hakkındaki düşünce ve görüşlerini dile getiren Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ise şu ifadeleri kullandı:

“Bu güçlü kalabalık, İnşallah belediye başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Birol Abimize kazandıracaktır. Bizler Birol Abimizi çok eski tanırız. Kaynaşlı’ya ve siyasete çok büyük emek vermiştir. Her zaman dürüst ve namuslu kişiliğiyle bizlere abilik ve yol göstericiliği yapmıştır. Bu kalabalıktan da anlaşılacağı gibi, böyle güzel bir insan olduğu için teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık eylesin. Hayırlı uğurlu olsun.”



‘Türkiye ittifakını kuracağız’
MHP Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Birol Şahin, ‘Sizleri Yaratana kurban olurum. İşte Kaynaşlı bu’ diyerek alkışlar arasında sözlerine başladı. 31 Mart akşamı Kaynaşlı’nın şahlanacağını söyleyen Şahin, ‘Partiler ve makamlar gelip geçicidir. Aramızı açamazlar.İnşallah Kaynaşlı Belediyesi olarak MHP li belediyeler arasında örnek gösterileceğiz, Kaynaşlımız en güzel ilçe olacak’ dedi.  Kaynaşlı’da Türkiye ittifakını kuracağını dile getiren Şahin, 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında yepyeni bir sayfa açacaklarını vurguladı. Şahin, yüzde 80-85 oy alacağına olan inancını da ifade etti.



‘Bin tane Birol Şahin size feda olsun’
Bu coşkuya bin tane Birol Şahin feda olsun diyerek sözlerini sürdüren Şahin’in konuşması sıklıkla alkışlarla kesildi. ‘Belediye başkanı halkın hizmetkarıdır’ diyen Şahin, bir belediye başkanının taşıması gereken özellikleri sıraladı. ‘Bir makama gelmişsen o makamın hakkını vereceksin’ diyen Şahin, son 5 yılda belediyenin çok fazla yıprandığını söyledi. Harcanan her kuruşun hesabının verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Beş yıl içinde Kaynaşlı’da tek bir temel atılmadığını ifade eden Şahin, ‘Belediyenin malını çalamazsınız, çaldıramazsınız, israf edemezsiniz’ dedi. Avrupa Birliği, Dünya Bankası ve İller Bankası’nın hibe projelerine değinen Şahin, belediyenin bütçesine yük getirmeden projeler üretmenin yolunu bulacaklarını dile getirdi. Kaynaşlı’nın jeopolitik konumuna dikkat çeken Şahin, ‘Herkesin bir kapasitesi vardır’ diye konuştu. İki deprem yaşayıp yerle bir olan Kaynaşlı’nın çok daha güzel kalkınabileceğini söyleyen Şahin, ‘Bundan sonrasına bakacağız. Kaynaşlı’yı hak ettiği yere getireceğiz’ dedi. Şahin ayrıca ‘Halkı kandırmaya gerek yok’  şeklinde konuştu.



‘Biz hazırız, siz hazır mısınız?’
Kaynaşlı meydanını düzenleyeceklerini, kapalı ve modern pazar yerini Kaynaşlı’ya kazandıracaklarını, gerekirse organize sanayi sitesi yapacaklarını ve konut sorununu çözeceklerini ifade etti. Fakülte için çalışma yapacaklarını vurgulayan Şahin, yüzme havuzu yapacaklarını dile getirdi. Kaynaşlı’ya yakışan bir belediye sarayını da yapacaklarını ifade eden Şahin, ‘Yeni dünya şampiyonları çıkarmak için çalışacağız’ dedi.

Haber: S.AYAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ