AK Parti Genel Merkez teşkilat başkanlığı tarafından düzenlenen ve 2 gün sürecek olan Düzce eğitim programları başladı.

Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu açılış konuşmasında “Bu program ile teşkilat mensuplarımızın gerek yatay gerekse dikey hiyerarşik ilişkilerini nasıl olacağı, teşkilatçılığın nasıl olduğu ortaya koyulacağı, birbirimizle olan ilişkilerimizin gözetmemiz gereken usul, esas ve kuralların ilk ağızdan ortaya koyulacak.”dedi.

Bizi 2071’e Taşıyacak Kadrolara Oluşturacağız

Önceliğin 2014’deki yerel seçimler olduğunu ifade eden Kaşıkoğlu, “Teşkilat olarak 2014’teki seçimleri hedefliyoruz. Hemen arkasından ilk kez halkımızın tarafından seçilecek cumhurbaşkanlığımız seçimini ne anlama geldiğini de çok iyi biliyoruz. Bizi 2071’e taşıyacak kadrolara oluşturacağız. Bizim evlatlarımızın daha yaşanabilir bir Türkiye’ye taşıyacak hedeflerimizi sağlayacak olan 2015 genel seçimlerimize bizi çok iyi anlayan bir ekiple yola çıkmış bulunuyoruz.”dedi.

Kaşıkoğlu, ayrıca Ak parti Genel merkezi tarafından uygulamaya koyduğu 2 gün artarda tüm zamanı birlikte geçirme planının da Düzce’deki bir eksikliliğini ortaya çıkardığını ifade ederek “ ilimizdeki yatak kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle maalesef gidiş-gelişli yapmak zorunda kaldık.”dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve hukuki İşler başkanı Mehmet Ali Şahin,”2012 yılını Düzce Teşkilatı nasıl geçirdi, 2013 yılında teşkilatımız hangi hedefleri yakalayacak bu eğitim programında cevap bulacaktır.”dedi.

Geçtiğimiz hafta tamamlanan 2013 bütçesi hakkında konuşan Şahin, dünyada yaşanan ekonomik krize dikkat çekerek şunları kaydetti: