Yaptığı sert açıklamalarla bu zamana kadar gündemde etki yaratan Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, yine sert açıklamalarda bulundu. Özellikle Kaynaşlı İlçe Kongresi'nde Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösteren Şahin, “Kongrede konuşmamın ardından kongreye katılanların alkışlamalarından Metin Kaşıkoğlu başta olmak üzere bir takım kesimler rahatsız oldu. Bir milletvekilinin konuşmama teşekkür etmesi gerekirken tepki göstererek siz hiçsiniz demesi hiç hoş değildir. Bunu Başbakanımız duysa kızar. Ama sayın Vekilimiz teşkilatlanmanın ne olduğunu bilmez. Milletvekili alıyor eline mikrofonu konuşuyor. Teşkilatların yaptığı hazırlıkları hiç hesaba katmıyor. Ben şimdi bunlara ders versem saatler sürer. Vekilin haddini bilmesi gerekiyor. Kendisinin Milletvekili olması benden üstün olduğu anlamına gelmez. Bana cevap vereceğine Düzce'deki sorunları gider. Kıyak emeklilik alana para haramdır. 2 yıl Milletvekili olup bu parayı alıyorsunuz. Vallahi günahtır.” şeklinde konuştu.

“Canı sıkılıyor, mahalle gezilerine çıkıyor.”

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin'in son zamanlarda yaptığı mahalle gezilerini de eleştiren Şahin, “Merkez İlçe'de ne yapıyor? Ne de olsa gece uzun diyerek kapatıp dükkanları mahalle gezilerine çıkıyor. Her ay yapman gereken gezileri seçim zamanı yapıyorsun. Mahalle gezileri böyle keyfi olarak yapılmaz.” dedi.

“Duble yolların mahkeme işi hikaye.”

Özellikle Gümüşova Düzce arasında yapımı bir türlü bitirilemeyen duble yol konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulunan Şahin, “Duble yolların mahkeme işi hikaye. Kapıcı sapağını şikayetlerden sonra yapıyorsun. Demek ki diğer yerlerde yapılabilir. Bunun için gerekli yerlere baskı yapmak gerekiyor. Bizim burası da böyleydi ama yoğun çabalarımız sonucunda Kaynaşlı Düzce arasındaki duble yolu yaptırdık.” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Bir çoğu yerel seçimlerden sonra siyaseti bırakacak..”

Birol Şahin'in hedef noktaları arasında geçtiğimiz günlerde biraraya gelen 7 muhalefet partisi il başkanları da vardı. Şahin, “Muhalefet partileri bir araya gelerek Başkan adayı seçmeye çalışıyor. Onlar böyle yaparak tek başımıza bir hiçiz izlenimi veriyorlar. Biz aciziz, başarısızız, yapamıyoruz demek istiyorlar. Bir çoğu 29 Mart seçimlerinden sonra siyaseti bırakacak.” ifadelerini kullandı.