Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, hem seçime ilişkin hem de partisi CHP ile ilgili gündemi meşgul eden konulara dair mikrofonlarımıza önemli açıklamalarda bulundu.
“Biz köyleri ziyaretimizde AK Parti'nin en az yüzde 70 civarında oy alacağını tahmin ediyorduk” diyen Şahin, “Biz milli iradeye saygılı insanlarız. Elimizden geleni yaptık. Vatandaşımızın kararına saygı duyarız” diye konuştu.

Milletvekili adaylarına seçim çalışmaları sırasında gereken desteği vermediğine ilişkin eleştiriler için ise Şahin, “Öyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Biz partimizin kim olursa olsun milletvekili adaylarına en iyi şekilde hizmet etmek durumundayız. Biz CHP İlçe Yönetimi ile beraber bir plan yaptık. Bir eş güdüm içerisinde çalıştık. Bizim aramızda herhangi bir problem yok. Bu söylenenler bizim dışımızda, bizi tanımayan insanlar tarafından kamuoyuna yansıyan sözlerdir. Biz parti olarak elimizden ne geliyorsa yaptık. Selçuk Yanmaz milletvekili olsaydı Düzce kamuoyunda daha fazla ses getirecekti, biz buna inanıyoruz. Şimdiki arkadaşlar da tanıdığımız kişiler. Düzce'mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Öte yandan Başbakan'ın ilçeye yaptığı ziyaretle ilgili de açıklamalarda bulunan Şahin, “Başbakan ilçemize geldi ve yolla ilgili büyük vaadlerde bulundu. Şuanda bu yolun önümüzdeki günlerde yapılacağını duyduk. Bu vatandaşımızı için kamçılama oldu” dedi.

Haber; C. ÜSTÜNER