MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz'ın eleştirilerine cevap veren Kaynaşlı Ak Parti İlçe Başkanı Birol Şahin, Ilgaz'ı kozların seçimde paylaşmaya davet etti. Şahin, Düzce'nin herhangi bir yerinde karşılıklı aday olmalarını, bu seçimde kimin kazanacağının ortaya çıkacağını söyledi.

MHP il Başkanı Kenan Ilgaz, Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin'in kendi partisinden kişileri eleştirmesine ilişkin olarak yaptığı eleştiride, Şahin'in milletvekillerini, belediye başkanlarını hatta bakanını beğenmediğini dile getirmiş, kendisinin istifayı düşünüp düşünmediğini sormuştu. Ilgaz, Şahin'in Kaynaşlı'dan belediye başkanı olmasının MHP'nin işini kolaylaştıracağını da savunmuştu.

Bu sözlere cevap veren Kaynaşlı Ak Parti İlçe Başkanı Birol Şahin, kendisinin siyasi yaşamında hiç seçim kaybetmediğini, belediye başkanı adayı olması durumunda kaybetmeyeceğine inandığını dile getirirken, MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz'ı kendisi ile bir sandıkta yarışmaya davet etti. Böyle bir durumda kimin kazanacağının ortaya çıkacağını belirterek meydan okuyan Şahin, Düzce'nin herhangi bir yerinde de Ilgaz'ın karşısına çıkabileceğini dile getirdi.