Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a 23 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde destek olmak için sahada çalışmalar yürüten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Avrupa Yakası Düzceliler Derneği Lokali'ne ziyarette bulundu.



"Yıldırım’ın kazanması Düzce için çok önemli"

65. Hükümet'te kendisi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yaparken, Yıldırım'ın Başbakan olduğunu anımsatan Özlü, aynı kabinede birlikte görev yaptığı Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek istedi.



Belediye Başkanı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü şunları söyledi: "Sayın Binali Başkanımız benim bakan olduğum kabine de başbakanımızdı dolayısı ile Düzce için bizim için Binali Bey’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması bizim için çok faydalı olacaktır. Kendisi geçtiğimiz günlerde Düzce’ye geldi. Bizlere ayrı bir önem veriyor. Bu kapsamda ben de sizlerden Binali Bey için destek istiyorum. Sizlerden şunu rica ediyorum iki adayı karşılaştırın bakalım malum aday Başkanlık yaptığı ilçede ne gibi hizmetler yapabilmiştir. Bunları görüyoruz. Ama Binali Yıldırım Türkiye'mizde çok önemli hizmetler yapmıştır. Kendisini İdo Genel Müdürlüğü'nden tanıtım proje adamı, iş bitirici ve teknik hızlı düşünen değerli bir kişiliğe sahiptir. Bir Düzceli olarak Binali Yıldırım’ın kazanması Düzce için de çok önemli görüyorum.”



Düzce’nin ulaşım sorununda optimizasyonu sağlayacak görüşmeler yaptığını ileten Dr. Faruk Özlü ‘İstanbul’da ki  hemşehrilerimizle daha sık bir araya geleceğim’ diyerek konuşmasına son verdi.  

Haber: C.ÜSTÜNER