Milliyetçi hareket Parti’nde geride bırakılan merkez ilçe ve il Kongresi’nde parti içi muhalefet olarak lanse edilen partililer, bugün basının karşısına geçerek birlik beraberlik mesajları verdi.

Merkez ilçe Adayı Ömer Albayrak, İl başkanı adayı Ümit Yılmaz, partinin eski yöneticilerinden Kenan Ilgaz, Mehmet Bakan, Cemalettin Yıldız’ın yer aldığı basın toplantısında partililer adına açıklamayı Kenal Ilgaz yaptı. Ilgaz, hukukun son sözü vermesiyle parti içi mücadelelerin sona erdiğini belirterek kazanan adaylarla omuz omuza partiyi iktidara taşımak için çalışacaklarını söyledi.


Ilgaz, “bizim siyasete bakışımız hiçbir zaman kişisel olmamıştır ve olmayacaktır.. Bizim düsturumuz önce ülkem, milletim sonra partim ve bendir.  Milliyetçi Hareket partisi Düzce’de her zaman iktidarın alternatifi olmuş ve vatandaşlarımın gönlünde yeri olan siyasi bir harekettir. Ülkemiz için büyük önem arz eden 7 Haziran seçimlerinden başarı ile çıkmak ve partimizi iktidara taşımak için Düzcemiz’den de en fazla katkıyı vermek adına birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışacağımızın tekrar beyan eder, genel merkezimizin belirleyeceği milletvekili aday arkadaşlarımızın seçilmesi için gereken mücadeleyi göstereceğimiz ve partimizin her zaman emrinde olduğumuzun bilinmesini Düzce kamuoyuna saygıyla arz ederiz. “dedi.



Ilgaz ayrıca Ege Üniversitesinde Öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile Şah Fırat operasyonuna ilişkin de açıklamalar yaptı. Çakıroğlu’nun ailesine ve ülkücü camiasına başsağlığı dileyen Ilgaz, Süleyman şah saygı karakolunun korkakça yüzüstü bırakıldığını belirterek kınadı. 

Haber;S.KAŞKIR