Düzce ili seçim atmosferine doğru hızla ilerliyor.
İl genelinde esnaf odaları seçimlerine önümüzdeki günlerde start veriliyor.
Bazı odaların yönetimlerine talip olan isimler adaylıklarını aylar öncesinden açıklamışlardı.
Esnaf ve sanatkar odalarının seçimleri geçtiğimiz yıllara göre bu yıl biraz daha hareketli geçecek gibi görünüyor.
27 Esnaf odasının genel kurullarını yapacağını açıklayan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı tüm üyelerin yönetimlerde görev alabileceklerini hatta başkan adayı bile olabileceklerini, bu nedenle herkes kayıtlı olduğu odanın genel kuruluna katılıp hizmetlere katkılarının beklendiğini açıklamıştı.
23 Ocak tarihinde elektrikçiler ve elektronikçiler odasının seçimiyle başlayacak olan odaların genel kurulları 29 Mart tarihinde Gümüşova Esnaf ve Sanatkar Odalarının seçimiyle sona erecek.
Diğer yandan Cumartesi günü yapılan Muhtarlar Derneği Düzce Şubesinin seçimi Pazar günü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkan ve yönetim kurulu seçimleride her hafta sonu değişik ilçelerde devam ediyor.
17 Ocak Pazar günü Akçakoca ilçemizde CHP ilçe başkan ve yöneticilerini seçecekler. Akçakoca'da şu ana kadar son anda bir değişiklik olmaz ise tek aday olarak Selçuk Yanmaz görünüyor.
İl genelini kaplayan seçim atmosferine birde MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ın sonbaharda erken genel seçim var bunun için milletvekili adaylarımızı belirlemeye başlıyoruz açıklamaları ayrı bir boyut kazandırdı.