İktidar partisi ve muhalefet partilerinde adaylar yoğun bir tanıtım çalışması içinde! Seçmenden adaylara kadar herkesin bir beklentisi var! Ama esas beklentisi olanlar vatandaşlar… Bizde bugün sokağın nabzını tuttuk ve vatandaşlardan 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı koltuğuna oturan isimden çözmesini istedikleri 3 sorunu sıralamalarını istedik.


Vatandaşların çoğunluğu sorumuz karşısında ilk başlarda duraksadı ardından “Düzce’de sorun çok hangi birini sayalım” cevabını verdi.
Verilen cevapların çoğunluğunda şikâyet edilen konuların başında alt yapı ve trafik geldi. İçinden çıkılmaz bir hale gelen şehir içi trafik vatandaşların en çok dile getirdiği sorunların başını çekti. Ardından alt yapı sorunu geldi. “Girilmedik mahalle kalmadı” denilse de vatandaşların ikinci olarak sıraladığı sorun altyapıydı.
14 yıllık yeni bir il olan Düzce’nin 1999 depremlerin ardından kalan enkaz kalıntıları da dile getirilen konular arasında. Genel olarak Düzce’deki düzensiz yapıdan şikâyet edilirken, gençler için sosyal mekân eksikliği vurgulandı.