AK Parti Düzce Teşkilatının düzenlediği Siyaset Akademisi’nin bu akşamki konuğu Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir idi. Demir, akademi de vereceği eğitim ve yerel seçimler hakkında kısa bir açıklamada bulundu.

Demir, “ Bu akşam iki ders olacak birinci olarak genel olarak siyaset, demokrasi devlet insan ilişkilerinden bahsedeceğim. İkinci kent bilgi sistemi bizim Fatih’te uyguladığımız çok da başarılı olduğumuzu düşündüğümüz bir çalışma olacak.” Dedi.

Yerel yöneticilerin seçimlerde önemli aktörler olduğunu belirten Demir, belediyelerin bugüne kadar yaptığı çalışmaların seçimlerde etkili olacağını ifade etti.

“Yerel yöneticiler, özellikle belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri son derece önemli bir fonksiyondurlar. Önemli aktörlerdir siyasette. Önümüzde ki yerel seçimlerde mevcut belediye başkanlarının yaptığı çalışmalarının ön plana çıkacağını düşünüyorum. Mensup olduğu partilerde çok önemli, ben Ak Partili bir belediye başkanıyım, başbakanımızın olağan üstü gayretleri bizim seçim sonuçlarını mutlaka etkileyecektir. Onunla birlikte belediyelerin yaptığı çalışmalar, icraatlar, projeler, şuana kadar yaptığı uygulamalar etkili olacaktır.”

AK Partinin yerel