AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, Çilimli ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Özlü, “ Düzce’nin bütün muhtarları ile birlikte çalışacağız” dedi.

Özlü :Muhtarlarla Birlikte Çalışacağız

Özlü, “ Muhtarlar ve milletvekilleri aynı işi yapıyor. Siz de seçilip hizmet yapıyorsunuz biz de hizmet etmek için seçiliyoruz. Dolayısıyla birlikte çalışacağız ve milletimize hizmet edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra Düzce’nin tüm muhtarları ile sorunlarımızı çözeceğiz. Eksikliklerimizi gidereceğiz. Sizlerin bize itimat etmesini istiyoruz. AK Parti hükümetlerinin tüm Türkiye’ye kazandırdıklarını hepimiz biliyoruz. Milletimizin mutluluğu ve huzuru için AK Parti iktidarının devam etmesi gerekiyor. 3 milletvekili ile Düzce’mizin menfaatleri için canla başla çalışacağız” diye konuştu.

CHP Milletvekili adayı Zafer Teber, gündüz esnaf ziyaretinde akşamsa Muncurlu Köyünde halkla buluştu. Köy kahvesinde seçmenle bir araya gelen Teber, Pazar günü yapılacak seçimle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Teber: refah halka yayılacak

Teber, ’Devlet yurttaşlar içindir. CHP her yurttaşın mutlu, huzurlu ve rahat yaşayacağı bir Türkiye hedeflemektedir. Biz ülkemizde hakça bir düzen kurmak için ekonomide köklü bir atılım gerçekleştirme ve güçlü bir ekonomik gelişme programını hayata geçirme kararlılığındadır. Ekonominin kötü yönetilmesi yüzünden yurttaşlarımız bu gün mutsuz ve kararsızdır. Günü kurtarmayı hedefleyen, anlık tedbirlerden oluşan, şeffaflıktan ve gerçeklikten uzak ekonomi politikaları ile Türkiye çağımızın gerisine hapsedilmiştir. CHP iktidarının ilk yüz günde refahın halka yayılmasını sağlayacak önlemler alınacak ve Türkiye yeniden yatırım yapabilir bir ülke haline gelecektir. ’dedi.

Danışmaz: söz verip sırtımı dönmeyeceğim

MHP Milletvekili adayı Abdullah Danışmaz ise akşam Nurlar köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Gündüz esnaf ziyaretleri yapan Danışmaz, Düzce’de sıkılmadık el bırakmamak için çalıştıklarını kaydetti. Vatandaşlardan gördüğü teveccühle moral toplayan Danışmaz, “Birçok istekleri olan DÜZCE halkına ben buradan söz veriyorum sizleri başkaları gibi söz verip sırtımı asla dönmeyeceğim. Size layık görülmeyen hizmetleri geri getireceğiz. Hep beraber çalışarak ‪#‎MHP iktidarı ile sizlerin var olan sıkıntılarını çözecektir...Bizimle yürü DÜZCE.”dedi.

Haber;S.KAŞKIR