Türkiye’nin gündemi genel başkanların seçim meydanlarında söyledikleri sözlerle şekillenirken, Düzce’de durum çok farklı seyrediyor. Siyaset sahnesinde yeller esiyor. Genel manada partilere bakıldığında iktidar olmasından dolayı AK Parti’de bir kıpırdanma var.
Açtığı seçim büroları ile ve astığı Başbakan Erdoğan posterleri ile 12 Haziran’a hazırlanıyor. CHP'de çalışmalar kapsamında yaprak kımıldamıyor. Selçuk Yanmaz’ın esnaf ve köy gezileri dışında bir kımıldama yok. MHP’de de ufak bir kımıldama var.
Ömer Küçük ile güzel bir ivme yakalayan MHP’de bir milletvekili çıkarmak istiyor fakat MHP’de yaşanan kaset olayları Düzce’de bir yara açar mı bilinmez? Bu üç partinin dışında siyasette yaprak kımıldamıyor desek yeridir.
Biraz Saadet, biraz da Has Parti’de hareketlenmeler var ama seçime 21 gün kala o eskiden yaşanan seçim atmosferi Düzce’yi sarmış değil. Cadde ve sokaklarda seçim otobüslerinin bağırmasından başka bir hareketlilik yok.

Düzce’de insanlar siyasetten bi haber olma yolunda.  Seçmen hala kararsız. Sandığa oy atmaya gitmeyecek olan seçmenler bile var. Sandık başına gittiğinde oyunu kime vereceğini hala belirlemiş değil. Havaların yağışlı gitmesi siyaseti de etkilemiş olacak ki, siyaset sahnesi hala ısınmış değil.

Haber; R. BAL