Seçime 3 gün kala Büyük Birlik Partisi birinci sıra Milletvekili adayı Bayram Bilgin yaptığı açıklamada sandıktan Büyük Birlik Partisi’nin sürpriz bir sonuçla çıkacağını ifade etti. Bilgin yaptığı açıklamasında halkın BBP’ye olan teveccühünün arttığını vurguladı.

“Son seçimlerde mecliste grubu bulunan 3 partiye hazineden yaklaşık 1 milyar dolar para aktarıldı. Biz kendi imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ama onlar büyük afişlerler insanları etkilemeye çalışıyorlar. Ama ben şunu ifade edebiliyorum. Büyük birlik partisi gösterilen teveccüh ile bu seçimde sürpriz bir oy alacak. Bu seçimin sürpriz partisi Büyük Birlik Partisi olacak. Çünkü BBP allı morlu Anadolu’nun partisidir.”

Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Bilgin, Düzce’nin her yerini ziyaret ettiklerini ve halkın teveccühü ile karşılaştıklarını vurguladı. Halkın gündemi ile siyasetin gündeminin çok farklı olduğunun vurgusunu yapan Bilgin, Düzce’de ahlaki, ekonomik ve bölücü terör hakim.” Dedi.

“Bizim stratejimiz her evden bir oy. Bu strateji de bir hayli tuttu. İnsanlar teveccüh gösteriyor. Tarımla uğraşan kesim karşılığını alamaz oldu. Fındık bitmek üzere. Emekliler intibak sorunu ile karşı karşıya. Halkın gösterdiği teveccüh sandığa yansırsa biz bu sorunları meclise taşıyıp çözüm üretmeye talibiz. AK Partili milletvekilleri bu sorunların hiçbirini meclisin gündemine taşımadı.”
Daha sonra konuşan İkinci sıra adayı Kürşat Kalay, Düzce’nin büyük sorunlarının olduğunu ve en büyük sorunun siyasilerin halk ile bütünleşememek olduğunu vurguladı. Her evden bir oy dediklerini vurgulayan Kalay, “bu teveccüh ile bütün oylara talibiz” dedi.

Haber; R. BAL