“FAALİYETLERİMİZİ CİHAD ŞUURU İLE YAPIYORUZ”

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Selim Gökdemir'in kızının düğünü için Düzce'ye gelen Mustafa Kamalak yerel seçimlerle ilgili yurt genelinde çalışmalara başlandığını söyledi.

Kamalak “ Seçimlere hazırlanıyoruz. Biz seçimleri, siyasi faaliyetleri normal bir siyasi eylem olarak görmeyiz. Biz siyasi faaliyetlerimizi cihad şuuru ile yürütürüz. Amacımız hak üzerine kurulu tüm insanların kardeşçe yaşayabileceği bir sistemi ortaya çıkarmaktır. Daha önce partilerimiz kapatıldı. İnşallah kapatma gerekçeleri doğrudur. Çünkü islami bir sistem istediğimiz için kapatıldı. Elbette islami bir sistem isteyeceğiz. Bizim temel inancımıza göre halka hizmet hakka hizmettir. Yerel ve genel seçimler için sahadayız çalışıyoruz” dedi.

Hemen hemen hergün bir islam ülkesinin batılılar tarafından işgal edildiğini söyleyen Kamalak “ Bazı siyasilerde buna göz yumuyor. Bu milleti batıya yamamak istiyor. Koyunun kurdun üzerine koşması gibi bir şey bu. Tıpkı Necip Fazıl'ın dediği gibi “Durun kalabalıklar o cadde çıkmaz sokak” peki çıkan soak hangisi derseniz o da islam birliğidir. Müslümanların kurtuluşu bir araya gelmeleridir.” ifadelerini kullandı.

 

Haber: M. YILMAZ