Seçimler yaklaşıyor, adaylar destek arayışlarına devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı Kongresi'ne mevcut Başkan Fevai Arslan'a rakip olarak katılacak olan Salih Kuşçuoğlu da bugün ÖNCÜ TV'yi ziyaret ederek seçim gezilerini sürdürdü. Kuşçuoğlu'yla birlikte çok sayıda delegenin ve parti üyesinin de gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Seçim hazırlıklarını sürdüren Kuşçuoğlu, seçimlere parti içindeki desteklerle birlikte iddialı girdiğinin sinyallerini de verdi.

“Destek fazla, iddialıyız.”

Ziyareti sırasında önemli açıklamalarda da bulunan Kuşçuoğlu, seçimlerin dostça bir havada geçeceğini söyledi. Kuşçuoğlu, “Seçimlere kadar gezilerimize devam ederek delegelerle buluşmayı sürdüreceğiz. Parti içinde gerçekten bize destek veren delege ve partili sayısı sizinde gördüğünüz gibi bir hayli fazla. Seçimlere en güzel şekilde girip kazanan taraf olarak seçimlerden ayrılacağımıza inanıyoruz. İl Başkanlığı için arkadaşlarımızla birlikte iddialı konumdayız.” ifadelerini kullandı.

“Yıkıcı değil yapıcı bir seçim.”

Seçimlerin nasıl geçeceğiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Kuşçuoğlu, “Biz, seçimlerin dostça bir ortamda geçmesinden yanayız. Sonuçta bu bir seçim ve kazanan da olacak kaybeden de. Seçimleri kaybetsek bile biz parti içinde yine dostça tavırlarımızı sürdüreceğiz. Sonuçta partide arkadaşlarımız bulunuyor. Seçimleri kaybetmek demek partiye küsmek demek değildir.” şeklinde konuştu.

Kuşçuoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam da Merkez'deki parti delegeleriyle biraraya geldi. Yemekli toplantı da partililerle biraraya gelen Kuşçuoğlu, delegelere yapmayı düşündüğü çalışmalardan da bahsetti.

Destekleyenler bir haylı fazla.

AK Parti İl Başkan adayı Salih Kuşçuoğlu'nu parti içinde destekleyenler arasında önemli isimlerde bulunuyor. AK Parti Milletvekilleri Celal Erbay ile Yaşar Yakış, Nusret Özsoy, Muzaffer Bülbül ve diğer tanınmış isimler Kuşçuoğlu'nu destekliyor izlenimi oluştu. Bu destekler de Kuşçuoğlu'nun Arslan'a ciddi rakip olacağını ortaya koyuyor.