Muhalefet partisi CHP'nin Düzce İl Teşkilatı'nı CHP'den değişik illerde görev yapan 5 Milletvekili ziyaret etti. CHP Samsun Milletvekili ve CHP Merkez Yürütme Kurulu'ndan Suat Binici, CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ile yine Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk İl örgütünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan CHP Merkez Yüksek Kurulu üyesi ve Samsun Milletvekili Suat Binici, Ak Parti'nin sorunları çözme politikasıyla iktidara geldiğini ama sorun çözmekten çok sorun ürettiğini söyleyerek, “Bugün ekonomideki durum gözler önündedir. Artık milletin dayanacak gücü kalmadı. Durum böyle iken yerel seçimlere kadar durumun daha ne kadar kötüye gideceğini bilmiyoruz. Sadece ekonomi değil Ak Parti çoğu konuda yanlış hareket etmiştir. Fındık konusu da bunlardan bir tanesidir. Karadeniz ve Düzceli fındık üreticileri çok zor günler geçirmektedir. Yerel seçimlere kadar dayanabilirsek seçimlerde halk bunlara oylarla karşılık verecektir.” dedi.

Yerel seçimlerde partinin, CHP çatısı altında Düzce başta olmak üzere diğer partilere birlik çağrısında bulunduğunu da sorduğumuz Milletvekili Suat Binici, “Bizim görüşümüz etrafında birleşecek her türlü uzlaşmaya açığız. Biz, bize güvenen bizimle birlikte hareket etmek isteyen halkla bir bütün olarak seçimlere girmek istiyoruz. “ şeklinde konuştu.

Düzce'ye gelen milletvekillerinin ziyaretleri OSB, Ticaret Odası, Muhtarlar Derneği, Konuralp ve Kazukoğlu Köyü'yle devam edecek.