Seçim meydanında yarış sürüyor.İl merkezinde caddeler ve sokaklar partililerin bayrakları ile renklenmeye başladı.Sahaya inen adaylar ise kapı kapı gezerek seçmenin dertlerine ortak olup vaadler vermeyi sürdürüyor.Aynı zamanda tanıtım broşürlerini paylaşıyor.Mahalle gezileri düzenlenip seçim büroları açılıyor,vatandaş dinleniyor ve sorunları bir bir not ediliyor,sözler veriliyor.Yani her seçim zamanı yaşanan görüntüler tekerrür ediyor.Düzcede yapılan bu çalışmalara tanıklık eden halk her gelen adaydan sözler alıyor ancak arkasından konuşulan tek bir cümle var: "Sadece seçim dönemi kapılarımız çalınıyor,sonra hatırlanmıyoruz!"

İşte bu sebeple 31 Mart 2014 sabahı göreve gelecek olan başkanın köprüyü geçtim edasıyla değil yine hizmet almak ve hatırlanmak isteyen vatandaşı kucaklaması bekleniyor.Ak Parti ,Mhp,Chp ve Saadet Partisi'nden belediye başkanlığı koltuğu için yarış içerisinde olan adaylar arasındaki çekişmeler şahsi değil Düzce'ye hizmet için olmalı.

Adaylar ilçelerde de tam gaz çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti ilçe adaylarının da açıklanması ile birlikte ilçelerdeki aday adaylığı sürecindeki meraklı bekleyiş sona erdi. Belirlenen isimler seçim çalışmalarına bugün itibariyle tam anlamıyla başlayabilecekler. İlçe halkının sıkıntılarını daha yakından dinleme ve planladıkları proje çalışmalarını anlatma fırsatı olacak olan adayların, 30 Mart tarihine kadar demokratik olarak sürdürülecek olan bu yarışta süreci iyi değerlendirmeleri gerekecek.

Haber: P. YILDIRIM