AK Parti Düzce Milletvekili adayı İbrahim Korkmaz yaptığı açıklamada Düzce’nin kanayan yarasına parmak bastı. Korkmaz, yıllardır görüntüsü ile Düzce’yi dışarıdan gelen vatandaşlara tamirhaneler şehri gibi gösteren D-100 kenarındaki küçük sanayinin kaldırılması gerektiğini ifade etti. Düzce’nin en büyük sorunun işsizlik ve şehir kimliğine bürünememe olduğunun altını çizen Korkmaz, eğitimde de Düzce’nin kötü durumda olduğunun belirtti.
Bilindiği gibi yıllarıdır faaliyet gösteren ve çevreye güzel bir görüntü sergilemeyen sanayilerin Düzce’nin dışarıya açılan yüzü olan D-100 karayolunun kenarında bulunması Düzce’nin şehirleşme açısında önünü tıkayan ve İbrahim Korkmaz’ın dediği Düzce’yi dışarıya tamirhaneler şehri gibi gösteren bir görüntü sergiliyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın D-100 kenarına diktiği küçük fidelerle kapatmaya çalıştığı fakat bunun kalıcı bir çözüm olmadığını belirten Korkmaz, daha kalıcı çözümlerin bulunması gerektiğini ve sanayinin oradan kaldırılarak onun yerine modern binaların yapılmasının daha doğru olacağını ifade etti. Korkmaz, bunun acil tedbirlerinin alınması gerektiğini vurguladı.

Haber; R. BAL