Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener Gölyaka otoyol çıkışında partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
İlk ziyaretini Çilimli’ye yapan Parti Genel Başkanı Abdüllatif Şener esnafları ziyaret etti. Halka hitaben yaptığı konuşmasında parti politikaları hakkında bilgiler verdi. Ülke genelindeki konulara değinen Şener; “Size hep fındığınızı sökün diyorlar. Fındığınızı değil bu iktidarı yerinden söküp atmak gerekir. Başbakan ve hükümet ülkeyi satıyorlar. İsrail ve Amerika’ya satılan bu gidişe dur demenin zamanı geldi. Ülke yoksullaşıyor. Tarımda üreticinin gübresinin KDV’si %18 fakat pırlantanın %0. Çünkü pırlantacı ahbabı var. Türkiye’de açılım tartışması var. Bize yarar sağlayan ülkeye yarar sağlamayan konularda konuşmayız.Açılım laflarıyla iktidar ve muhalefet sürekli kavga ediyor. Bu kavganın içinde vatandaşın nasıl birlik, beraberlik içinde olmasını bekliyorlar. Yukarıda iktidar, aşağıda vatandaş nasıl birlik olacak. İçeride destek arayıp bulamayanlar dışarıda Amerika’ya sırtını dayıyorlar. Bizim iktidarımızda yabancıya toprak satışı olmayacak. Siyasi partilerin dokunulmazlıkları kaldırılacak. 500 Dosya var ki meclise gelip konuşulamıyor. 16 Yıl boyunca TBMM’de görev yaptım. Bunun 6 yılı bakanlık. Hiçbir zaman kendi çıkarlarım için yanlış yapmadım.
Sizden isteğim ilk seçimde bu hükümete gerekli cevabı vermeniz.”dedi.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener Düzce ziyaretlerinin sonunda Öncü TV'de 16:00'da Son Nokta Özel programında Mehmet İbrahimoğlu'nun konuğu olacak.